ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.com/horoskopОвен Овните за този ден трябва да си плануват

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.com/horoskopОвен Овните за този ден трябва да си плануват
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Стар конфликт тормози една от зодиите. Извънредно пътуване за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com/horoskop

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина. 

 
Телец
Ако през днешния ден Вашият обичан човек нещо не е на кеф, не би трябвало да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са изтощени не по-малко от Вас, след станалите събития, тъй че дайте на своя сътрудник време, да пристигна на себе си. Последиците от бурното другарство дълго ще припомнят за себе си. Това, което е най-добре да извършите е, да останете в къщи дружно с обичания човек, или с някой непосредствен другар. Ако желаете напълно да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Благодарение на находчивостта и здравият разсъдък, ще съумеете да заздравите своите позиции. Ако сте задоволително дейни, ще се „ обзаведете ” с потребни връзки, и ще намерите нови съидейници и настойници. Наистина, в някои моменти ще бъдете ненужно доверчиви, което ще разрешава на недоброжелателите да се престорят на Ваши съдружници., несъмнено, от не напълно честни подбуди.. Днес Ви е свойствена избрана подозрителност и Вие всъшност през днешния ден ще търсите прикрит смисъл и второ дъно, пробвайки се да разкриете несъществуващи секрети. Отпуснете се - нищо не е по този начин неприятно, както Ви се коства....

Лъв
Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.

Дева
В непривична конюнктура Вашият любим може в края на крайщата да Ви покаже, какъв брой доста значите за него. Обърнете внимание на това, че доста неща тази заран ще се развиват мъчно, със забавено движение. Отменете плануваното за през днешния ден вървене по магазините и за покупки - не се предлага да се запасявате за дълъг интервал. Има възможност през днешния ден да възникне спор с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не подценявайте профилактиката.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е наложително да попада измежду Вашите достолепия. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви разрешава да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този миг би трябвало да култивирате у себе си тъкмо самообладание. Понякога това е единственият излаз от обстановката. Работете над себе си и не се отчайвайте, в случай че не се получи от един път.

Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във Вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще Ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
За да си станете още по-близки, би трябвало да се грижите за нещо или някого дружно. Не е значимо дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е доста подобаващ ден да се сдобиете или да си изберете подобен обект на групова обич.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР