Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви

...
Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви
Коментари Харесай

Да се посмеем: Мръсната истина за вашия зодиакален знак

Хороскопите се вършат от хора, които желаят единствено да ви угодят... Не и този!

Овен

По принцип вие сте една маймуна. Овенът е емоционален, нападателен и основава доста звук. На вашият темперамент му липсва дълбочина, тъй че доста хора имат вяра, че сте " фалшификат ", играещ за пред публиката.

Много хора желаят да знаят какво имате в главата си, само че истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате действителността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не с цел да стане по-разбираем за другите, а с цел да стане по-ясен за вас персонално. Но неналичието на предвидливост ви прави наивни и глупави.

Телец

Вие сте отегчителен малък притежател. Но най-лошото е, че телците са най-упоритите същества на планетата. " Мое, мое, мое! ". Ето за какво обичат да играят на " Монополи ". Доларите са се трансформирали във ваш живот, макар че това другите не ви споделят.

Близнаци

Имате синдром на недостиг на вниманието? Можете да отричате, само че главната характерност на този знак на зодиака е цялостна некадърност да се концентрира и да се успокои. В главата ви непрекъснато се извива мощен въртоп от разнообразни мисли. И вие даже не сте положение да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните.

Вие сте същински занаятчия по основаването на безпорядък и вълнения. Близките сигурно ви мислят за нетърпим.

Рак

Така и не сте пораснали. Раците по принцип остават деца вечно. А са и невъздържани и не знаят по какъв начин да управляват своите страсти. Целият им живот е непрестанен нервозен срив. Така че не се изненадвайте, в случай че околните ви смятат за истерик.

И още – те са егоисти. И са по този начин взискателни към себе си, че трансформират в призрачен сън освен живота на другите, само че и своя. " Защо аз? Защо още веднъж аз? Никой не го е грижа за мен. Аз съм толкоз трагичен " - непрекъснато си мислят раците.

Лъв

В света няма по-невнимателни хора от лъвовете. Те постоянно са заети единствено със себе си и с привличане на внимание. Вие в действителност се считате за извънреден човек, заслужен за хвалба и внимание повече от другите?

А лъвовете също така са дребнави. Всичко, което са подготвени да вършат с дни – това е единствено егоизъм. Е, и да унижават другите, те също по този начин умеят добре, несъмнено.

Дева

Девите са непрекъснато обезпокоени: те желаят да управляват всичко. Затова на девите им е длъжен целият свят! Но също по този начин те оказват помощ на другите и го вършат непрекъснато. Но под този подправен алтруизъм лежи затулен егоизъм. Те оказват помощ на другите единствено с цел да кажат на всички колко са грижовни и надеждни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР