Хороскопът за втората половина на април и първата половина на

...
Хороскопът за втората половина на април и първата половина на
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий от 21 април до 14 май 2023 – хороскоп за всички зодии

Хороскопът за втората половина на април и първата половина на май не оставя подозрение – назадничав Меркурий през 2023 година ще се окаже извънредно сложен интервал. Вижте какво е по-добре да подготвите в този момент.

Сезонът на затъмненията, който стартира през април 2023 година, ще бъде в допълнение „ разнороден “ от появяването на най-омразното събитие – назадничав Меркурий.

Хороскопът за това време вещае сложни тествания. Но в случай че желаете, те могат да предизвикват промени към по-добро.

Ретрограден Меркурий – хороскоп за всички зодии

Ретроградният Меркурий, който ще се появи в небето ден след слънчевото затъмнение на 21 април и ще продължи до 14 май, е мощно обвързван с това събитие.

Слънчевото затъмнение има за цел да пречисти, да затвори избран стадий, да изведе живота ви на по-високо равнище. Мечтите ви скоро ще стартират да се сбъдват, само че би трябвало да преминете теста и да видите дали сте подготвени.

Ето за какво назадничав Меркурий ще обърка живота ви. Всеки от вас ще бъде изпитан. Трябва да покажете, че сте способни да разчупите старите модели и няма да повтаряте същите неточности. Хороскопът демонстрира, че Меркурий и Сатурн ще тестват вашите реакции. Действате ли рефлекторно по същия метод, както постоянно, макар че ви боли? Или може би сте си създали заключения и сте си взели поука?

Ретрограден хороскоп на Меркурий от 21 април до 14 май 2023 г

Много хора в този момент може да почувстват, че целият свят работи против тях. Това обаче не е правилно. Още в средата на май доста зодии ще усетят заплащане за работата им върху характера и здравето им досега. Добрите събития към този момент са в развой на подготовка, само че вие би трябвало да покажете, че можем да достигнете до тях.

Например – хора, които в предишното са били въвлечени в токсична връзка, тъй като са вярвали, че не заслужават обич, в средата на май ще имат късмет да се освободят от този спомен. Ако са трансформирали отношението си един към различен, ще срещнат скъп сътрудник, който ще им даде откровено възприятие. Но тези, които към момента не виждат цената си, към момента няма да намерят любовта. Те не биха били подготвени да я одобряват през днешния ден.

Всеки, който мечтае да направи кариера или да получи покачване, би трябвало да помни, че законът на привличането работи в бизнеса. Ако сте уверени, че не заслужавате пари, те ще стоят надалеч от вас. По време на сезона на затъмненията и ретроградния Меркурий ще има опция да работите по тази тематика.

Ретроградният Меркурий работи по подобен метод, че  неща от предишното ни притеглят. Обаждат се остарели познати и някогашни любовници желаят да се върнат в живота ни. Но това е на първо място инспекция на характера. Струва си да си припомните каква неточност направихте в предишното. Какво може да извършите през днешния ден, с цел да отговорите по друг метод?

Най-важната задача по време на назадничав Меркурий за всяка зодия е да работи върху самочувствието в общуването с другите. Докато хората не научат, че се почитате, може да се отнасят зле с вас. От вас обаче зависи дали ще им позволите да го създадат.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР