Хороскопът за Риби за август 2023 г. предсказва добър късмет

...
Хороскопът за Риби за август 2023 г. предсказва добър късмет
Коментари Харесай

Риби, август е вашия месец на успеха

Хороскопът за Риби за август 2023 година предсказва добър шанс в бизнеса. Добрата вест е, че не е належащо да вършиме нищо особено за това. Успехът ще съпътства всички инициативи, евентуални са обещаващи запознанства и нови източници на приходи. Тъй като Слънцето в Лъв ускорява естествения сексапил, скромните Риби ще имат опция да се изявят. Мнозина ще бъдат сюрпризирани от такава трагична промяна. В случай на спор не е мъчно да докажете правотата си, само че е значимо да не прекалявате. Подобрението ще настъпи с пълнолунието през август, когато обективният взор върху нещата е добре пристигнал. Рибите ще желаят да поправят грешките от предишното, с цел да продължат напред. Ако нещо остава неразбираемо, можете да поискате съвет от другари.

Финансовото състояние при започване на август има наклонност да се усъвършенства. Може би приходите едвам покриват разноските, само че вероятностите са доста светли. Според хороскопа на Рибите не би трябвало да пестите от приятни дреболии за себе си и околните. Очакването на високи приходи може да се проточи и животът да мине около вас. Скоро финансовото състояние ще се усъвършенства, не е належащо да посягате на каквото и да било. За Рибите е значима поддръжката, защото е невероятно да схванат себе си без външна помощ. Намесата на Венера в Лъв ще изиграе позитивна роля: ще се появи убеденост, самочувствието ще скочи до небето. Всеки човек е роден за огромна цел, към която същинските другари ще оказват помощ да се приближи. Ако е належащо, можете да се подложите на психическо образование.

Съвет на месеца: Бъдете рационални с харчовете, само че не прекомерно. Все отново август е месец на удоволствията. Позволявайте си ги в рационални количества.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР