Хороскопът на фен шуй показва как е най-добре да прекараме

...
Хороскопът на фен шуй показва как е най-добре да прекараме
Коментари Харесай

Фен Шуй хороскоп за първата работна седмица на 2021

Хороскопът на почитател шуй демонстрира по какъв начин е най-добре да прекараме първата седмица от новата година, с цел да ни върви през идващите 365 дни. Китайският календар дава информация за най-благоприятни дни и часове от интервала.
Понеделник, 4 януари
Денят не се смята за абсолютно добър. Планирайте, срещайте се с другари и бизнес сътрудници. Организирайте среща с обичания човек. Най-добре е просто да се отпуснете. Не пътувайте, не стартирайте нови планове и не правете огромни покупки.
Най-благоприятните часове са в интервала 2-4, 8-10, 16-18, 20-22.

Вторник, 5 януари
 Месечен хороскоп за януари 2021 година Месечен хороскоп за януари 2021 година
Овен През януари празниците свършват и това е реалност. Вместо да губите време във вайкане и страдание се стегнете, запретнете ръкави и си...
Изключително неподходящ ден. Не е подобаващ за значими неща и започване на каквито и да било планове. Пазете се от измами и физически контузии. Не започвайте лекуване. Всички дейни дейности просто ще бъдат загуба на време и сила.
Сряда, 6 януари
Още един неподходящ ден в новогодишната седмица. Подходящ е най-много за отмора. Ще има усложнения в придвижването, закъснения и всевъзможни трудности.
Четвъртък, 7 януари
Благоприятен и позитивен ден. Всеки бизнес, от който се чака позитивен резултат, ще бъде сполучлив. Започнете плануваното лекуване, уговорете си срещи. Пожелайте си нещо. Започнете нови връзки.
 Годишен хороскоп 2021 - Риби Годишен хороскоп 2021 - Риби
Новата година ще стартира интензивно за представителите на зодия Риби. Януари ще бъде месец, изпълнен с доста интензивност и креативен хрумвания...
Най-успешните часове в четвъртък са в интервала сред 8-12 и 14-18.
Петък, 8 януари
Денят е добър за приемане на нещо. Разчитайте на награди. Подписвайте документи и давайте обещания. Съберете задълженията си и започнете да учите нещо ново.
Благоприятните часове са в интервала 1-2, 8-10, 12-14.
Събота, 9 януари
 Годишен хороскоп 2021 - Водолей Годишен хороскоп 2021 - Водолей
Това е година, в която няма да ви е елементарно да разбирате събитията. Ситуацията ще се трансформира внезапно пред очите ви. През януари най-важна...
Чудесно време за приемане на посетители и извършване на домакинска работа. Добре е да започнете бизнес, да стартирате план и да организирате женитба. Преговаряйте за покупко-продажби или приемете оферта за работа. Инвестирайте, купувайте недвижими парцели, само че не се занимавайте с битови проблеми. По-добре е да отложите всички фамилни диалози.
Най-подходящите часове са в интервала 12-14 (но не и за пътуване) и 22-00.
Неделя, 10 януари
В неделя всички сили ще бъдат неподвижни, тъй че не планирайте никакви инициативи, не уговаряйте срещи и не се опитвайте да изплатите задълженията си.
Най-благоприятните часове са в интервала - 2-4, 12-14, 20-00.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР