Хороскоп за днес, 8 март:ОвенНе е изключено да дадете повод

...
Хороскоп за днес, 8 март:ОвенНе е изключено да дадете повод
Коментари Харесай

Денят ще е необикновен за представителите на една зодия

Хороскоп за през днешния ден, 8 март:

Овен

Не е изключено да дадете мотив на обичания си човек да ви ревнува. Предстоят ви срещи с невероятни хора, отличаващи се със своеобразното си отношение към живота, странни хрумвания и на пръв взор, недостижими цели. Полученото при тези срещи може да се окаже потребно за вас и фамилията ви. Този ден е добър за контакти с чужденци и задгранични компании, а също за сключването на контракти с задгранични сътрудници. Сделките с пари са сполучливи.

Телец

Вие вървите напряко към задачата, без да губите на вятъра времето си, заобикаляйки изключителната работа и празните диалози. Не отклонявайте предлагането малко да припечелите. Днес може да държите възприятията си под надзор. Възможен е значим телефонен диалог, касаещ близки хора.

Близнаци

Що се отнася до сърдечните ви каузи, е допустимо да преживеете много разочарования и горест, само че те няма да вгорчат и ожесточат вашето сърце. Не сте привързани към фамилията и по тази причина в персоналния си живот можете да се сблъскате с неуспехи. Близнаците с доста превъзхождат близките в интелектуално отношение, те имат невероятен метод на мислене, богато ентусиазъм, даровитост в региона на изкуството или ораторско майсторство, податливост към самоусъвършенстване. Не сте подвластни от парите, по тази причина вършиме повече за богатството на околните си, в сравнение с за себе си.

Рак

Не е изключено любовната лодка на доста Раци да се разбие в първото затруднение. Ако в брака ви е зародило напрежение, то втората половина на деня е уместно време за неговото премахване. Отношенията ви с сътрудниците са малко напрегнати, за което по-скоро сте отговорни вие, защото прекомерно мощно им натрапвате волята си и смятате, че сте прави единствено вие. Стараете се да върнете дълга си при първата опция и тя скоро се появява, защото по никакъв начин не ви се нрави да бъдете дебитор някому.

Лъв

Днес Лъвовете са надарени с жив, деятелен разум, самолюбие, целенасоченост и с това покоряват обичания човек. Младоженците се сблъскват с битови компликации, които ревизират техните връзки. Много Лъвове се демонстрират като спокойни, целеустремени, разсъдителни хора, които малко приказват, само че доста вършат. Материалните богатства малко ви интересуват, единствено като средство за битие.

Дева

Не се опитвайте да се противопоставите на възобновяването на сърдечните връзки. Не пришпорвайте събитията – всичко може да се промени в последния миг. Може да сте въвлечени в ненужни контакти или съмнителни настоятелен връзки, които няма да донесат нищо друго с изключение на проблеми и разочарования. Препоръчва ви се да деянията спестовност, защото ви чака неустойчивост.

Везни

Възможно е непредвидени вести за обичания човек да ви изкарат от равновесие, разваляйки настроението и самочувствието ви. Възможни са недоразумения, заяждания и опълчване. Отношението на Везните към околните се отличава с неоправдана рязкост и даже неучтивост. Днес сте способни на случки и рисковани инициативи. Може да почувствате у себе си сили да измените хода на настъпващите събития, да се намесвате във всичко и да давате препоръки. Избягвайте излишеството във всичко.

Скорпион

Влюбените Скорпиони са способни да променят своето държание и даже външния си образ. В своите победи и триумфи не забравяйте за околните си, които от самото начало са ви поддържали. Успешен ден за сполучливото довеждане докрай на започнатите каузи, планирането и началото на нов кръг в активността.

Стрелец

Може да се появи огромна убеденост в личните си сили и надлежно, опция да изразите възприятията си. Преливащата от вас сила може да всели наслада и оптимизъм в близките. Независимо от всичко, звездите ви предлагат да поддържате самодейността и интензивността в работата си, с цел да се обърне ходът на събитията във ваша изгода. Може да ви се наложи да трупате парите постепенно, а заради несъответствуващи родственици и близки постоянно да чувствате че парите ви се изплъзват.

Козирог

Възможно е да изпитвате неспокойствие и засегнатост. Увеличава се опълчването сред вас и околния свят. На мнозина от представителите на този знак възприятието за правдивост може да промени. Претенциите им към близките надали са обосновани. Днес са вероятни провали в работата, макар, че мнозина от вас се отличават с надълбоко възприятие на отговорност, обич към реда и усърдие. Няма да е зле, в случай че намерите едномишленици и настойници, поддържащи вашите инициативи.

Водолей

Бъдете деликатни с новите познати, които в последно време са се появили край вас. Общуването с тях може да ви сложи в извънредно неудобно състояние. Препоръчва ви се да деянията методичен метод при решаването на фамилен въпрос. Незавършените каузи и неустойчивото обществено-политическо състояние може да доведат до неприятности за Водолеите-чиновници и ръководители. Не взимайте пари на заем, а преминете на режим на икономии.

Риби

Емоционалният ви и съкровен живот може да бъде задоволително кондензиран. Препоръчва ви се групов труд, физическо натоварване и осъществяване на домашните действия. Работещите в детски, спортни и рекламни институции или обвързваните с публичното хранене, организацията на развлечения, изложбите-базари и аукционите ги чака доста плодотворен и рентабилен интервал. Старайте се във всичко да спазвате законите, бъдете деликатни, подписвайки настоятелен и други документи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР