Хороскоп за днес, 5 октомвриОВЕН В събота ще се наложи

...
Хороскоп за днес, 5 октомвриОВЕН В събота ще се наложи
Коментари Харесай

Представителите на четири зодии ще се наложи да стиснат зъби за лошите новини, които ги очакват днес

 Хороскоп за през днешния ден, 5 октомври

ОВЕН

В събота ще се наложи да вземете независимо решение. Не се поддавайте на изкушението да прехвърлите отговорността на някой различен. В работата нямате потребност от никакви препоръки, би трябвало по-тясно да поддържате връзка със фамилията си, да му отделяте повече време.

ТЕЛЕЦ

Чака ви покачване на приходите и възстановяване изискванията на работа. Ще се осъществен най-съкровените ви стремежи. Събота е сполучлив ден, само че не е неприятно постигането на замислите ви да не бъде с цената на спорове. В персоналния живот ви чакат наслади, фамилните могат да разчитат на прочувствено внимание.

БЛИЗНАЦИ

Ако сегашните ви планове се нуждаят от спомагателни инвестиции, не се колебайте и ги направете. Работата ви деликатно се следи и е допустимо да получите покачване. Необходимо е да овладявате нервите си, бъдете внимателни и не доверявайте на никого проектите си. Имате късмет за споразумяване на персонални въпроси. Не си играйте с тези зодии! Те са извънредно рискови, а гневът им е разрушителен!

РАК

Събота идва с забавни благоприятни условия от финансов и любовен темперамент. Преди да предприемете каквото и да било, потърсете изчерпателна информация и се въздържайте от избързване. Проблемите в дома, които до момента единствено се трупаха, ще намерят сполучливо решение.

ЛЪВ

Ако се занимавате с търговия, ви чака доста удобен поврат на събитията. Предприемачите сред вас могат да рискуват, защото триумфът им е гарантиран. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми на работното място, ще ги преодолеете с професионализъм и крайните резултати ще ви радват.

ДЕВА

Денят се свързва с доста задължения, действайте внимателно, с цел да си спестите допускане на неточности. Избягвайте борби в работата, изключително с по-висшестоящи. Разчитайте на приятелите си, ще бъдат подготвени да ви оказват помощ във всичко и ще се сближите към реализирането на доста ваши секрети очаквания.

ВЕЗНИ

Събота е под напрежение за мнозина от вас, макар удобните предпоставки за триумф. Интересите ви са ориентирани в материалната област, където за момента се следят задръжки. Не са изключени и някои домашни проблеми или такива с недвижимо имущество, които дълго време сте отлагали.

СКОРПИОН

Ако вложите задоволително старания в ново начинание, триумфът му е обезпечен. Ще получите доста внимателно предписание на работното си място. Бъдете внимателни и не действайте прекомерно намерено и напористо, защото това може да наскърби възприятията на някой различен. Ще прекарате приятна вечер в обкръжението на другари.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще получите покачване на заплатата, в случай че сте потвърдили качествата си. Ако се занимавате със личен бизнес, ще ви се даде опция да подобрите финансовите си вероятности. Пътуващите с делова цел сред Стрелец няма да съжаляват, защото денят вещае сполучливо довеждане докрай на уговорките ви. Много от вас през днешния ден ще бъдат отегчени от другари и ще последват борби.

КОЗИРОГ

Твърде евентуално е множеството от вас да са потиснати и с неприятни интуиции, само че положението им е безпричинно и ще имат мотив да подобрят настроението си. Събота е доста сполучлив за представителите на Козирог и ще извършите безупречно програмата си. Особено потребен наподобява денят ви за бизнес контактите. Ще получите положителни препоръки или указания за развиване на бизнес проекти. Тези зодии имат извънредно тежка сила, пазете се от тях!

ВОДОЛЕЙ

Ако за през днешния ден сте възнамерявали извънградско пътешестване, не е изключено да се провали. Не съжалявайте, денят не е подобаващ за развлечения. Задействайте се във финансовата област. Откриват се преференциални материални провокации, само че се предлага нерешителност. Избягвайте спорове, стремете се към информираност.

РИБИ

Събота е много под напрежение за Рибите, само че въпреки това е и потребен. Действително не са изключени някои финансови неприятности, само че става дума за нещо краткотрайно. Не сте лишени от късмет за придобивки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР