Хороскоп за днес, 12 август:ОвенНе е изключено фиаското на някакви

...
Хороскоп за днес, 12 август:ОвенНе е изключено фиаското на някакви
Коментари Харесай

Изключително важен ден за няколко зодии

Хороскоп за през днешния ден, 12 август:

Овен

Не е изключено фиаското на някакви проекти и илюзии. Препоръчва ви се да планирате авансово своите дейности и да не разчитате изключително на поддръжката на роднините. Добре е да прекарате известно време измежду природата и да не обръщате внимание на мрачните мисли – няма никакво съображение за тяхното появяване. Всички покупки, които ви следва да извършите, могат да са сполучливи и преференциални.

Телец

Възможно е компанията на обичания човек да помогне на телците да се откъснат от неприятностите. Звездите предизвестяват, че интервалът на тествания още не е приключил. Възможна е поддръжка и схващане от страна хора, които не сте считали за свои съдружници. За вас са потребни разходките, като резултат настроението ви се усъвършенства, а това не може да не зарадва членовете на фамилията ви. Може да получите полза единствено от реализацията на остарели инициативи.

Близнаци

Днес у вас се пробуждат от дълго време забравени усеща. Вашата дарба към непредвидени решения и опити ви служи за обновяването на чувствата и да придава нова форма на връзките с роднините. Откажете се от шумните софри, купоните и срещите с другари. Полезно е да прекарате целия ден измежду природата. Днес старанието ви е възнаградено, а грешките ви костват скъпо.

Рак

Събитията от този ден могат да окажат неподходящо влияние върху нервната система и душeвността, предизвиквайки нараснала възбудимост и нервност, което пък от своя страна може да докара до нестимулирани скарвания. Много раци няма да са в положение да простят измамата на своя фаворит. Вероятно е грижите от този ден и непредвидените финансови разноски да са затруднение за дълго чаканото пътешестване. При доста Раци пораждат несъгласия сред мечтаното и вероятното.

Лъв

Денят е удобен за хармонични фамилни връзки, бракосъчетание и забременяване. Стремежът към новото и не изученото и вроденото ви любознание могат да се възприемат от близките като несъобразителност. Благоприятни са фамилните тържества и другарските събирания. Не е изключено известно възстановяване на материалното състояние вследствие на облага или сполучлива покупка.

Дева

Вероятно дамите деви би трябвало да отделят повече време на колегата си. Денят е извънредно удобен за реализирането на замислите по ремонта и благоустройването на дома, за разнообразни грижи по дома или каузи, свързани със земята, строителството и проектирането. Пълноценната отмора навън, беседата с другари и положителният сън ви оказват помощ да се отървете от умората и да наберете сили. Съществува възможност за придобиване на изгубени движимости и откриването на нови източници на материални богатства.

Везни

Душевното равновесие на Везните и тяхното омагьосване могат да предразположат към себе си представителите на противоположния пол. Ако ви принудят към изясняване на връзките, се постарайте да излезете с чест от създалото се състояние. Опитайте се да възстановите изгубената сила, като се занимаете с обичаната си работа, с прелестно другарство, нови усещания и страсти. Като цяло паричната сфера е сполучлива, само че сте склонни да харчите извоюваните пари напълно ненадейно и нерационално.

Скорпион

Обаянието в комбиниране с благоразумието на скорпионите са оценени от поклонниците. За каквото и да се захванете през днешния ден, то е сполучливо. Имате премного работа, още повече, че близките чакат от вас дейни дейности. Не си заслужава да излъжете очакванията. Планирайте отмора за втората част на деня. Своевременната помощ има за вас огромно значение.

Стрелец

Денят дава обещание да бъде ослепителен и запаметяващ се. Много стрелци усещат лекост и непрестореност. Не обсъждайте вкъщи сериозните си професионални проблеми. Оставете другите да си почиват, а също и вие. Главното за вас през днешния ден е пълноценната отмора. Не подражавайте на съмнителни престижи и пресичайте опитите за оказването на всевъзможен напън върху вас и рушвет.

Козирог

Днес може да сте самоуверени и да почувствате, че държите под надзор всички фактори, значими при нормалната обстановка, само че към втората половина на деня може по чудноват метод да изгубите своето надменност заради проблеми в фамилията. Любовните връзки могат да бъдат обнадеждаващи. Прекарайте този ден в фамилен кръг, само че единствено не се затваряйте сред четирите стени. За работа не може и дума да става.

Водолей

При влюбените водолеи се усилва устрема към ексцентрични действия, граничещи с непозволеното. Общуването с приятелите, интелектуалните беседи и прослушването на музикални шедьоври разрешават на Водолеите да осъществят своите естетични духовни потребности и носят позитивни страсти. Не би трябвало да отлагате запланираните пътувания и дълги пътешествия. Ако сте се решили на покупко-продажби с недвижими парцели, то ги осъществете през днешния ден.

Риби

Този ден може да бъде удобен за реализацията на желанията. Вслушайте с в гласа на интуицията си. Не вярвайте на хората, които зависят от вас, постарайте се да избягвате изясняването на връзки, разногласия и полемики. Необходимо ви е да попълните своя енергиен ресурс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР