Хороскоп за днес, 10 март:ОвенОтношенията с роднините и приятелите се

...
Хороскоп за днес, 10 март:ОвенОтношенията с роднините и приятелите се
Коментари Харесай

Звездите вещаят невероятен късмет и много пари за представителите на няколко зодии

Хороскоп за през днешния ден, 10 март:

Овен


Отношенията с роднините и приятелите се развиват чудесно. Вие се нуждаете от тяхното общество, получавате и самите вие давате потребни препоръки и си оказвате взаимна помощ. Своеволието на Овните на работното място може да завърши, при крайни условия с тяхното уволняване. Нуждаете се от обич и деликатност, пък и самите вие сте изпълнени със пристрастеност.

Телец

Днес може да имате мощен блян да разбирате и да бъдете разбирани, да развивате взаимоотношенията с обичания си човек и в това време да оставате правилни на своите правила и убеждения. Възможно е през днешния ден да дадете рационален съвет на непосредствен. Като експерт може да имате мощното предпочитание изцяло да употребявате своя разсъдък и познания за работата си. Не се обрисува огромна облага.

Близнаци

Главната заплаха за вас са нежелателните познанства, поради които можете да попаднете в неволя по-рано от момента преди да сте почувствали нещо неправилно. Днес е мъчно да се спори с вас или да ви се дават препоръки. Близките ви могат да видят бездна в връзките с вас. В работата и в учението си проявявате податливост към риск, към спекулациите, към взимането на прибързани решения, към невъздържаност и нервност, както и вътрешна натегнатост. Не се опитвайте да забогатеете за сметка на борсови игри – това не е за вас.

Рак

Всички Раци, без значение къде и с кого работят, би трябвало да вкарат ред в нещата си, свързани с налозите, недвижимите парцели, застраховките и тем сходни. Активни и сполучливи са Раците, работещи с деца, заетите в развлекателната промишленост и спорта. Особено сполучлива е първата половина на деня. Твърде елементарно влизате в спор с хората. Вземете се в ръце, с цел да не разрушите в своята разгорещеност любовните си връзки.

Лъв

Заслужавате признанието на поклонника си. Дори ласкаенето и похвалата няма да са ви във щета, а единствено усилват вашите старания. Влиянието на планетите върху фамилните ви връзки е позитивно. През този ден можете напълно да се посветите на обичаната си работа и на творчество. Днес ви е леко да спечелите пари с помощта на личния си гений, а не на попрището на търговията или бизнеса.

Дева

Постъпките ви могат да повлияят негативно на вашата известност. На мнителните Деви може да се коства, че началството ги гледа изкривено или да възникне съмнението, че приятелите им се наскърбяват за нещо. Сега не се опитвайте да достигате нови рубежи. Проявявайте внимание към делата, искащи капиталовложения.

Везни

Звездите ви защищават от инцидентни познанства – непознатото въздействие може да има отрицателни последствия за вашия персонален живот. При доста Везни неувереността в бъдещето може да е обвързвана с смяна на местожителството, загуба на сътрудници, другари и родственици. Не се ограничавайте в тесни рамки, не правете неизпълними проекти и не хранете напразни очаквания. Не е изключено да претърпите тежки финансови загуби, макар вашето здравомислие.

Скорпион

На доста Скорпиони през днешния ден са свойствени мощните страсти, бурните увлечения и поривите на пристрастеност, които безусловно ви изваждат от равновесие. Възможно е положение на нервност и необщителност, повишаване на вътрешната натегнатост, която ви е мъчно да сдържате. Трябва да се разтоварите, да насочите своята сила към обичаната си работа. Приключете с значимите каузи и привършете отдавнашните разногласия с роднините си за наследството.

Стрелец

Пазете се от злословия, непознати препоръки и клеветите на противниците. През втората половина на деня са вероятни неспокойствие и отмалялост, които да предизвикат спорове в персоналния ви живот. Възможно е да получите вести, които да повлекат след себе си огромни и приятни промени в областта на професионалната активност.

Козирог

Метеорологичните условия могат да бъдат причина за неприятното ви въодушевление, за новата вълна от подозрения, отчаяние и потиснатост. Не очаквайте от хората от вашето обграждане угодливост и нараснало внимание към вашата персона. Много е допустимо в близко време да ви се наложи да промените работата и стила си на живот. Днес имате време да помислите за това. Не се отвличайте с битови проблеми. Възможно е вашият сътрудник да е решил да ви измами във връзка с облагата.

Водолей

Възможна е какофония в общуването на влюбените и появяването на проблеми неоснователно. Днес сте принудени да помислите за укрепването на своя наставнически престиж. Понижава се вашата интензивност вследствие натрупалите се неприятности. Във всяко едно мероприятие през днешния ден разчитайте на сътрудниците и настойниците.

Риби

При взимането на значимото решение за брак се доверете на своята вътрешен глас и " гласа на сърцето си “. Възстановете връзките с децата, родителите си и хората, с които сте се скарали. Бъдете поредни и търпеливи във всяко нещо. Присъща ви е склонността към проучването на всичко загадъчно в природата, без значение от това, с какво се занимавате. Състоятелните хора могат да жертват за нуждаещите се огромни парични суми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР