Хороскоп за дне, 19 майОвенТази неделя не се раздавайте напразни

...
Хороскоп за дне, 19 майОвенТази неделя не се раздавайте напразни
Коментари Харесай

Много страст и любов за представителите на три зодии! Кои са те?

 Хороскоп за дне, 19 май

Овен

Тази неделя не се раздавайте напразни обещания, а деликатно се вгледайте от какво имат потребност околните ви и се постарайте да им го осигурите. Вечерта обърнете повече внимание на децата си, а не ги оставяйте цяла вечер сами пред тв приемника.

Телец

Днешният ден е най-подходящ да се изправите очи в очи с възприятията си и да си изясните за какво сте в това прочувствено положение. Не си спестявайте истината.

Близнаци

Тази неделя може да си позволите повече нарцисизъм, в сравнение с е здравословно. Може да си " клатите “ краката в офиса и да се отпуснете, да си тръгнете по-рано и да се почерпите пиво вечерта.

Рак

Тази неделя ще се наложи да извършите компромис и даже да пожертвате нещо поради собствен непосредствен човек. Особено в случай че е направил доста за вас – не го подценявайте.

Лъв

Всеки момент, който минава около вас е несравним. Тази неделя се постарайте да не пропуснете нито един, тъй като всеки ще е изпълнен с щастливи благоприятни условия. Съдбата ще ви се усмихва доста лекичко, тъй че от вас зависи да забележите тази красива и изпълнена с отзивчивост усмивка.

Дева

Тази неделя следвайте откритите обичаи и път. Не се опитвайте да прокарвате нови тунели, тъй като има огромна възможност да попаднете на огромна и непреодолима канара. Ще имате и по-добри дни, в които да експериментирате с нови подходи.

Везни

Тази неделя не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ако ви изискат съвет, по-добре се извинете с това, че не сте осведомени със обстановката. Рискувате да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате, че сте били въвлечени.

Скорпион

Днешните събития ще ви дадат доста убеденост и самочувствие. Поради тази причина ще съумеете да свършите доста работа и да повишите престижа си. Вечерта заслужавате нещо по-специално като прекарване.

Стрелец

И най-близките ви са хора, които имат потребност от персонално пространство и независимост на деяние. Отпуснете най-малко малко единия край и ги оставете да подишат умерено.

Козирог

Тази неделя някои ваши съмнения ще се потвърдят. В момента, в който това се случи предприемете съответните дейности без никакво съмнение и без да чакате непотребни доказателства.

Водолей

Тази неделя отворете съзнанието си за нови хрумвания. Редът и традициите са хубаво нещо и дават основа, само че светът се трансформира и съумяват тези, които могат да се приспособяват към измененията.

Риби

Тази неделя ще е изцяло обикновено да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Изберете си нещо рутинно за осъществяване, защото по-важните и виновни задания няма да са по силите ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР