Хороскоп за деня – 29 септември 2022, четвъртък Овен Важни събития

...
Хороскоп за деня – 29 септември 2022, четвъртък Овен
Важни събития
Коментари Харесай

Щастлив ден за пет зодии, Овенът да внимава с флирта

Хороскоп за деня – 29 септември 2022, четвъртък

Овен
Важни събития предстоят в персоналния ви живот. Трябва да се справите със своята колебливост. Може да си позволите да пофлиртувате малко, само че не се увличайте! Не влагайте усеща, тъй като връзките, зародили в този ден, ще са краткотрайни!

Телец
От финансова позиция денят ще е прелестен за родените под този знак. Дамите може да срещнат богат настойник, а мъжете – да стартират по-добре платена работа. Семейните да внимават! Романтичните ви забежки може да бъдат разкрити и да се стигне до бракоразвод. 

Близнаци
Всяка болест е по-лесно да се предотврати, в сравнение с да се лекува, а в този ден болесттите по-лесно се диагностицират. Следете признаците и се отнасяйте по-сериозно към своето здраве! Мъжете от този знак имат късмет за израстване в служебната подчиненост.

Рак
За вас това е денят на щедростта. Колкото повече давате, толкоз повече ще получавате. Това е времето, в което би трябвало да вършиме положително на ближните. Зарадвайте обичания човек с подарък! Ако някой ви помоли за помощ, не отхвърляйте! Не подминавайте просяците – бъдете милостиви!

Лъв
Това е ден, в който би трябвало да сте мощни. Оплачете ли се за нещо, цялостен месец все ще си намирате причина да се жалвате. Пролеете ли и една сълза, очите ви ще се пълнят дълго време със сълзи. Сега е време за развлечение. Почерпете се с другари, само че не прекалявайте с алкохола!

Дева
Не предприемайте нови каузи, тъй като напъните ви ще отидат напразно! Може да довършите това, което сте почнали. Денят е добър за начало на лекуване. Желателно е на трапезата ви да има по-лека храна. Препоръчват се зеленчуци, плодове, сокове. Пийте повече вода!

Везни
Не игнорирайте своите усеща и потребности! Доставете си позитивни страсти и положително въодушевление! Грижата за здравето ще е доста значима и потребна. Ако носите тюркоаз, ще ви подейства добре. Този полускъпоценен камък ще ви зареди с вътрешна мощ и успокоение.

Скорпион
През този ден може да сключите доста положителни покупко-продажби, които ще ви обезпечат прилични приходи. Венера е великодушна към вас. Имате шанс. Това е денят, в който може още веднъж да се влюбите. Необвързаните ще има с какво да се похвалят на приятелите си. 

Стрелец
Пред вас се отворят нови благоприятни условия. Може да ви предложат по-висока служба. Няма да ви е елементарно да се утвърдите, само че не се отхвърляйте! Семейните ви връзки са постоянни, само че и много скучни. Ако обаче се опитате да разнообразите с различен (друга), ще съжалявате.

Козирог
Щастието ще се усмихне на борбените представители на този знак, които не прекланят глава пред компликациите. Жените могат да намерят добър сътрудник, с който ще живеят безгрижни и щастливи, а мъжете – да създадат скок в кариерата.

Водолей
Важно е се възползвате от опциите, които ви се дават в този ден! Дамите, родени под този знака, може да бъдат сюрпризирани с любовно пояснение или с годежен пръстен, а мъжете – с предложение за работа в чужбина или за финансиране на план. 

Риби
Не вземайте прибързани решения! Може да получите преференциално предложение, само че е по-добре да помислите и да го обсъдите с другари. Не е желателно тъкмо в този ден да инвестирате средства. Бъде деликатни, тъй като може да загубите доста пари! Не злоупотребявайте с алкохола!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР