Хороскоп за 15 октомври:ОвенНе витайте из облаците и не взимайте

...
Хороскоп за 15 октомври:ОвенНе витайте из облаците и не взимайте
Коментари Харесай

Седмицата започва с неочаквано изгодно предложение за една зодия

Хороскоп за 15 октомври:

Овен

Не витайте из облаците и не взимайте мечтаното за реалност. Възможно е тясно другарство с роднините и познатите. Този ден е удобен за занимания с изкуство и развлекателни пътувания. Стремейки се да угодите на своя обичан човек, не се увличайте прекомерно с пазаруването на скъпи дарове.

Телец

Увереността в себе си и жизнерадостта на Телците могат да намерят отклик измежду поклонниците. Благоприятен ден, обвързван с разширението на вероятностите, храбростта и превъзмогването на компликации. Този ден може да стане ден на придобиване на нови източници на сила. Благоприятна е почивката в фамилен кръг, пътешествията и игрите с другари и децата, които се радват на общуването с вас. Не е изключено ненадейно преференциално предложение или среща с отдавнашни сътрудници в бизнеса.

Близнаци

Възможни са тествания на вашите усеща. Обърнете внимание на децата – може да имат проблеми, които се нуждаят от вашия съвет. Чувството ви за комизъм се оправя с неприятното ви въодушевление. Добрата отмора и пълноценния сън ви връщат бодростта и оптимизма. Трудно ви е да откажете предлагането за странствуване, което може да погълне огромна част от бюджета ви.

Рак

Може да почувствате необяснима паника за обичания човек. Не бързайте да взимате дефинитивни решения, защото са вероятни неточности, водещи до съществени неприятности в връзките с хората. Намалете интензивността си, защото е допустимо възникването на съществено заболяване. Нужна ви е продължителна отмора. Денят е белязан с понижаване на виталната сила и рухване на равнището на материалното богатство.

Лъв

Звездите ви предлагат да изключите нови запознанства или общуването с малко познати ви хора. Не е изключено горделивостта или пренебрежителното отношение към събеседника да стане повода за спор, който да се реши не във ваша изгода. Постарайте се да се въздържате от дейна активност и физически натоварвания. Търговските интервенции, свързани с риск, може да доведат до загуби.

Дева

Старайте се да преодолеете неувереността и подозренията, присъщи за този ден. Хората със слаба воля може да се окажат пречупени. Противопоказни са пътуванията и пътешествията. По опция съкратете общуването и публичните отговорности. Не дръжте вкъщи си непознати пари.

Везни

Личният ви живот ви сервира много приятни минути – есенният пейзаж ви настройва към естетика със самите себе си и околния свят. Активизират се връзките с приятелите и настойниците, които ви оказват помощ за реализирането на проектите. Служебните пътувания са сполучливи и ви носят добра облага. Разходите може да бъдат свързани със стила на живот да живеете нашироко – с приятни разноски за приятелите и с развлечения.

Скорпион

Денят е плодотворен за възобновяване на любовните връзки, когато Скорпионите могат да концентрират цялата си сила и да я насочат вярно. На възрастните Скорпиони е предлага физическо натоварване по силите им и осъществяването на комплекс от физически извършения. Чувствате задоволство от приятната мускулна отмалялост, което ви отвлича от тежките мисли. Възможни са загуби на скъпи движимости, ограбвания, обири и пожари по виновност на разсеяните Скорпиони.

Стрелец

За доста представители на Стрелците средата на октомври е много комплицирано време, което е по-добре да посветите на спокойна активност, реализиране на равновесие сред мислите и възприятията, желанията и опциите. При Стрелците може да се появи възприятието на отмалялост от траялия много любовен разказ. Ако ви предложат пътешестване – не се съгласявайте, по пътя ви чака крах, завършения, креативен и персонални провали. Идеите ви по мащаб надвишават опциите за тяхното осъществяване.

Козирог

Трябва да се справите с страстите си и да преосмислите своите действия. Постарайте се да не реагирате по този начин мъчително на забележките на околните си. Желателно е да си легнете да спите по-рано, защото вашият организъм се нуждае от повече време за отмора. Бъдете деликатни при общуването с малко познати хора или при правенето на покупки – може да се опитат да ви излъгват.

Водолей

Поради вашата непрекъсната заплеснатост и съсредоточаване върху личните си проблеми, не можете да разчитате на реципрочност, саможертва и задоволително откровен интерес към вас. На Водолеите може да се стори, че любовните проблеми, зародили с новия фаворит, могат да лишават всичките им душевни сили. Не би трябвало да рискувате, да се впускате в случки и да се откроявате измежду близките с екстравагантната си осанка и държание.

Риби

Много от вас покачват своята персонална известност и получават обич. Искате към себе си внимание, ухажване и романтика даже в брака. Ако не сте излезли в отпуск, направете това колкото се може по-бързо. Полезна ви е почивката край морето или визитата на басейн. Чувствате облекчение, когато попадате в своята буря. На възрастните Риби се предлага да си приготвят запас при положение на непредвидени разноски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР