Хороскоп за 15 декември, неделяОвенТази неделя се отнесете по-сериозно към

...
Хороскоп за 15 декември, неделяОвенТази неделя се отнесете по-сериозно към
Коментари Харесай

Невероятен късмет очаква представителите на четири зодии

 Хороскоп за 15 декември, неделя

Овен


Тази неделя се отнесете по-сериозно към отговорностите си в фамилията. Денят е значим за одобряване на репутацията ви.

Телец

Тази неделя не отстъпвайте от декларираните си стремежи. Постигането им няма да бъде елементарно, само че сигурно след това ще съжалявате в случай че извършите компромис.

Близнаци

Тази неделя от вас се изисква единствено убеденост. Много евентуално е някой да се опита да разклати позициите ви. Не го позволявайте и покажете увереност.

Рак

Тази неделя ще ви даде шанса да заемете нечие, на скоро освободено място. Помислете добре дали ще може да се нагърбите с всичко, преди да приемете предлагането.

Лъв

През този ден не правете прибързани заключения. Може да не сте в тъкмо въодушевление и да извършите прекомерно крайни заключения, а от там и действия.

Девa

Денят може да ви изненада с държанието на колегата ви. Ако го познавате задоволително добре – простете му нервността и даже му помогнете да се успокои другарски. 

Везни

Тази неделя може да имате несъгласие с ваш родственик. Ако видите, че няма късмет за съгласие оставете възпитанието да вземе връх.

Скорпион

Денят ще ви се стори прекомерно отегчителен и монотонен. Каквото и да извършите няма да получите мечтаното забавление. Може би това е знак, че би трябвало да се замислите по някои въпроси.

Стрелец

Денят е предопределен за подготовка. Обмислете добре дейностите си, по отношение на от дълго време планувана значима стъпка. Важно е да изпипате всеки подробност.

Козирог

Тази неделя измислете ново развлечение. Настолна игра или нов спорт ще върнат усета ви към живота.  

Водолей

Това, което ще ви направи същински щастливи през днешния ден е да се посветите на дома. Направете главно почистване, отървете се от ненужните движимости. 

Риби

Тази неделя посветете на активност, която ще ви даде доста за вашето личностно развиване. Не се колебайте да продължите образованието си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР