Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Сутринта ще сте настроени

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Сутринта ще сте настроени
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Сутринта ще сте настроени много сговорчиво и това несъмнено ще изненада всички към вас. Следобеда ще се вълнувате мощно по какви ли не мотиви. Хубав миг да поразчистите на открито и вътре в себе си.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сутринта отхвърлете каквото имате, тъй като следобедът се обрисува доста сантиментален. А и времето допуска интимни диалози на някое топло местенце.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате опция преди обед да се забавлявате и малко да се размотавате, само че следобяд ще имате доста неща за извършване – за нареждане, за подбиране, почистване и впрочем. Не прекалявайте с похапването.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един прелестен ден за развлечения и креативен занимания. Отделете особено внимание на хората, които обичате. Малко безредно ще действане, само че пък ще има страхотни резултати.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Един прелестен, спокоен ден. Ще ви се желае да си поседите вкъщи, необезпокоявани от всякакви досадници и просто да помързелувате. Бъдете по-мили с хората към вас, кажете им нещо, което ще ги зарадва.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Преди обяд ще мислите много съществено по някои материални въпроси. Следобед нещата ще се случват доста бързо и би трябвало да сте експедитивни и съобразителни. Хубав ден за неангажиращи срещи и диалози.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не нарушавайте разпоредбите единствено, с цел да извършите на някого на инат. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и въобще да не се разсейвате, в случай че шофирате. Не постоянно разчупването на нормите е позитивно събитие и вие го знаете по-добре от всеки различен.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Поставете нещата без заобикалки и пробвайте да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко ненужно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Може да се окажете забъркани в условия, които са отвън вашия надзор. Не се опитвайте да въведете ред непременно, от време на време има потребност от малко безпорядък.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Чудесен свършек на една усилна седмица. През деня евентуално ще имате някои съществени отговорности, само че ще се справите по най-блестящ метод. Можете да разчитате на престижа си, с цел да внушите концепциите си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Победата просто би трябвало да е във вашите ръце през днешния ден, просто няма по какъв начин да отиде при някои различен. Все отново бъдете подготвени да спрете отрано, с цел да не минете около почетната стълбичка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР