Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Спокоен и хармоничен ден.

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Спокоен и хармоничен ден.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 12 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Спокоен и съразмерен ден. Привършете с някои неща, които все отлагате за почивните дни. Срещнете се с родителите си или пък с околните си. Не се затормозявайте със служебни проблеми, въпреки всичко през днешния ден е почивен ден.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Емоционален ден. Не се инатете ненужно, изключително за неща, за които не си коства. Погрижете се за хората, които обичате. Проблемите ви ще са поради нежеланието ви да измененията нещо, не се самозаблуждавайте по отношение на истината за нещата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Прекалено доста неща сте възнамерявали за днешния ден, нека имате задоволително време, а и да не се изпари желанието ви, с цел да ги свършите. Заложете на креативния метод даже към дребните неща, по този начин няма да се отегчавате, а и ще свършите даже повече в сравнение с очаквате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Една приятна есенна събота, малко мързелива, само че таман това ви е нужно. Доста се понатоварихте през седмицата по тази причина през днешния ден просто релаксирайте с другари или пък с хора, които мислят като вас. Ей по този начин, без напрежение може да научите много нови неща.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Страстите ви през днешния ден ще се вихрят най-много вкъщи ви. Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте недостатъци на хората към вас, а им помогнете да се оправят по-лесно с проблемите си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Един ден за приятни занимания и грижи за другите. Това с грижата за вас е по-скоро принцип, само че приятни занимания по-скоро ги пренебрегвате в името на нещо, от време на време безпричинно. Позволете си през днешния ден да послушате себе си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Защо ли през днешния ден ще спазвате приказката - за какво да е елементарно като може да е мъчно. Някак си ще ви притеглят нещата, които стават постепенно и трудно. Може би по този начин изпитвате по-голямо задоволство като ги извършите?

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес до обяд ще сте заети да подреждате всякакви неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен темперамент. Дръжте на истината, само че бъдете подготвени да извършите компромис в името на общото богатство.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се увличате от прекомерно странни неща, даже за вас. Бохемските осъществявания несъмнено ще ви притеглят, само че дали по този метод няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя случка.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Лесно ще излизате отвън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите интервенция в персоналните ви каузи или оборване на мнението ви, а по този начин несъмнено не се работи елементарно. Не се чудете след това за какво хората ви отбягват.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)До такава степен ще сте захласнати от някаква концепция, че ще сте изцяло непоносими събеседници. Никой няма да е в положение да ви прекъсне. Спрете се сами, до момента в който не сте отегчили целия свят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР