Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Особеното ви “шесто чувство

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Особеното ви “шесто чувство
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Особеното ви “шесто възприятие ” ще е изключително пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво тъкмо ще ви “говори ” по повод точно на тази персона. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите дилемите си другиму.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да сте малко раздразнителни, само че все пак не си го изкарвайте на близките. Опитайте се да сте по-дружелюбни и благи и може да постигнете повече в сравнение с сте очаквали.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно елементарно. Обаче имиджът би трябвало да се поддържа, а подготвени ли сте за това? Е, най-малко за един ден можете да сте разнообразни и да не спазвате разпоредбите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Прекрасна августовска неделя, ден за слънце и независимост. Отпуснете се, направете нещо, което постоянно сте желали и все сте отлагали. Може първо да започнете с едно бързо разчистване и нареждане, че да ви е по-лесно разпускането по-късно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Един просто прелестен неделен ден, изключително в случай че сте с хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте въпреки всичко кого пускате вътре...И не се оставяйте на леността да ви завладее, а действайте. Разходките по далечни места ще ви харесат.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Опитайте се да видите оттатък очевидното, това ще ви даде ново схващане и ще се почувствате свободни да обичате освен другите, само че и себе си. Един чудноват ден за завършения и наслада.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се пробвате да контролирате възприятията и държанието на хората към вас, а това единствено по себе си е много изтощително, пък и до каква степен е морално...

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Имате задоволително сила даже да покорите света. Може да опитате на първо време с индивида, който харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже много по-трудно. Междувременно не се дразнете за всевъзможни дреболии, култивирайте умерено отношение.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Особеното ви “шесто възприятие ” ще е изключително пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво тъкмо ще ви “говори ” по повод точно на тази персона. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите дилемите си другиму.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще можете да покажете на близките какво значи да имаш положителни хрумвания и по какъв начин да ги приложиш на процедура. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си извършите някои самоанализи. Няма да ви се мърда доста по всички страни, а би било добре да го извършите. Разходката ще избистри мозъка и сетивата ви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес може да имате възприятието, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен лимит. Прекалените размисли и теории в множеството случаи единствено утежняват нещата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР