Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Независимо какво е времето

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Независимо какво е времето
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 13 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Независимо какво е времето на открито, на душата ви ще е празнично. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, въпреки всичко през един ден от седмицата човек може да си разреши да прави нещо, които в действителност го вълнува.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще ви се желае просто да си останете в къщи и да се поглезите. Общо взето един ленив ден, в който ще ви се желае никой да не ви закача. Е, добре е да свършите нещо най-малко вкъщи си, не бъдете прекомерно мързеливи.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Въпреки времето на открито, през днешния ден ще имате много задания, само че това няма да ви уморява. Доста приказки ще изприказвате, само че множеството от тях ще са изцяло неангажирани. Нищо чудно да пътувате някъде просто по този начин, с цел да се наслаждавате на света.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един спокоен есенен ден от тези, които се водят “дъждовни ”, тоест ще отложите работата за различен път. Правете през днешния ден обичаните си неща и естествено няма да съжалявате, а и няма да изпитвате скрупули.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Това е вашият ден, нищо че на открито е тъмно, ще блестите още по-силно. Днес ще ви слушат без непотребни разногласия, тъй че можете да прокарате вашата линия, а и да извършите неща, които все отлагате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще сте малко разсеяни и безотговорни, нещо прекомерно нехарактерно за вас, само че всеки има потребност от това на моменти. Чувствайте се свободни да изразявате себе си както ви се харесва, само че без да наранявате персоналното пространство на другите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Имате чувството, че животът ви е станал много отегчителен. Ще се опитате да разчупите рутината като извършите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви безспорни ненужни. Това не е доста умно решение, по-добре идете на концерт или на спектакъл, по този начин най-малко ще видите и чуете неща, коти ще ви развълнуват.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Е, няма да е най-спокойният ви ден, само че пък ще можете да отхвърлите много работа. Най-важното е да не допускате терзания, изключително за пари, нещата ще се разрешат по непредвиден метод, за какво да се тормозите авансово.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добре ще се чувствате през днешния ден, нищо няма да може да ви тормози. Е, ще има някои изненадващи неща, само че те може единствено да ви забавляват, изключително в случай че ги преживеете дружно с човек, който обичате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще постигнете триумф, въпреки че резултатът няма да е подобен, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате възприятие за непълноценност.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще сте много самонадеяни. Това е хубаво по принцип, само че не и в случай че нагрубявате прекалено много хората поради личното си его. Не е зле да преразгледате полезностите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР