Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един мързелив неделен ден,

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един мързелив неделен ден,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един ленив неделен ден, няма да ви се занимава с досадни работи. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили, нищо че наподобява неверно. Разхождайте се повече на пресен въздух, имате потребност от по-голяма физическа интензивност.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Хубаво стартира днешният ден, само че може да останете малко разочаровани, в случай че кроите прекомерно огромни проекти. Правете нещата, които харесвате, срещайте се с приятни хора и не търсете “под вола теле ”.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Няма да ви се желае да се задълбочавате прекалено много в нещата. Отдайте се на обичаното си занимание или на разходки в някоя есенна гора. Може да се вдъхновите и да напишете нещо в действителност удивително. Не забравяйте да се облечете добре, тъй като есенното слънце подвежда.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един прелестен неделен ден, ще се чувствате добре и умерено. Ще ви се отдаде опция да извършите нещата тъкмо по този начин както ви се желае. Ако прекарате деня си с другари, в действителност няма да има защо да съжалявате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Всички почиват, а вие сте се втурнали да работите и то не тъй като някой ви кара, а просто тъй като сте се заинатили. Не е доста ясно дали не губите с това си държание, само че пък щом работата ви забавлява, нищо не може да се направи.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще кроите огромни проекти през днешния ден, само че избягвайте огромните думи. Може да научите неща, незнайни за вас до този миг, които същински да са ви потребни. Обърнете повече внимание на красивата страна на живота, това е което си коства.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Времето е най-голямата полезност, а през днешния ден изключително доста. Затова се постарайте да го употребявате оптимално деликатно и пресметливо, изключително сутринта. Не всеки ден е неделя, нали?

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес се пробвайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противоположен случай наложително ще се откри някой, който ще ви изясни, че за всичко сте отговорни вие. Дори това да е истина, няма да ви усъвършенства настроението.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес може инцидентно да деянията ненужно любознание обвързвано с наивно отношение към събитията. Уж сте съществени, огромни хора, но през днешния ден какво ли ви става.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Бурни пристрастености бушуват във вас, само че ги прикривате с доста приказки и театрално държание. Май е по-добре да свалите маската, тъй като след това рискувате да ви възприемат като един фиктивен облик.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще сте способни да се справите с всяка обстановка колкото и екзотична да е. Но пък деня дава обещание да е спокоен и надали ще ви се наложи да проявявате качествата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР