Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Добре е да запазите

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Добре е да запазите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Добре е да запазите успокоение на духа при всички условия, след време ще разберете, че това което приемате за покруса е в действителност е една комична преживелица. Просто променете гледната си точка.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Определено имате потребност от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, който доста харесвате. Не се впускайте в безсмислени разногласия, можете да вършиме къде-къде по-приятни неща дружно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще би трябвало да се справите с безчет дребни задания. Хубавото е, че след това ще почувствате задоволство от добре свършената работа и най-малко за малко ще има ред в нещата ви.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един малко ленив съботен ден, въпреки че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на който толкоз доста държите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските отговорности. Има много неща, които би трябвало да обмислите, днешният ден ви дава идеални условия за това.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не мислете, че ви преследва неприятен шанс, просто събитията не са във ваша изгода. Не се сърдете на ориста и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е съвършен за обмисляне.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес бихте могли да се деянията в цялото величие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето възприятие за комизъм.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не се опитвайте принудително да извършите нещо, което не потръгва още през цялото време. Като цяло през днешния ден имате много положителни шансове за деяние, само че се пазете от личната си досетливост.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добре е да запазите успокоение на духа при всички условия, след време ще разберете, че това което приемате за покруса е в действителност е една комична преживелица. Просто променете гледната си точка.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще можете да действате в цялостна естетика, събитията ще се подреждат по-добре в сравнение с очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, само че постоянно ще съумеете да наместите нещата.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще се чувствате, меко казано необичайно. Нищо чудно това да е вследствие на скорошни неприятни събития. В същина знаете, че никой не е в положение да ви помогне да се справите със обстановката, просто приемете нещата такива, каквито са.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР