Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес търпението ви може

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес търпението ви може
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес търпението ви може да е подложено на съществено тестване и повода за страданията ви може да се окажат познати и близки. Най-доброто, което може да извършите е да се смирите.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес имате относително порядъчен късмет да получите предопределение, несъмнено по тази причина ще ви се наложи да извършите някои неща. Каквото тъкмо не е изключително значимо, по-важното е да се вижда с невъоръжено око.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес няма да можете изцяло да контролирате обстановката, въпреки че в профил ще наподобява тъкмо по този начин. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес доста от нещата, които са били персонални, ще станат публични. Ако не желаете да обнародвате една или друга детайлност, по-добре я закътайте по-надалеч.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес се вслушвайте по-внимателни в това, което ви приказват другите и се пробвайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква героизъм в ината.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще пожънете плодовете на личното си нехайство. Да смекчите следствията за нещо, което към този момент е приключен факт, е невероятно, само че най-малко можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките още веднъж.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-много за майтапи. Ден, в който ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. Ами направете го, резултатът ще ви изуми.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днешният ден ще е отдаден на труд. Май ще би трябвало да пренаредите нещата, които до неотдавна старателно подреждахте. Бъдете деликатни какво ядете и не мърморете прекалено много, а се радвайте на постигнатото.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, тъй като след това ще ви е мъчно да се върнете на него. Изобщо през днешния ден ще срещнете много изкушения, внимавайте, тъй като вие обичате да им се поддавате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Най-после ще имате опция да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, единствено недейте доста да мърморите.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Отворете сърцето си за сантиментални настроения и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква съществени пояснения, което несъмнено не ви е мощна страна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР