Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да се

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 20 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да се окажете забъркани в условия, които са отвън вашия надзор. Не се опитвайте да въведете ред непременно, от време на време има потребност от малко безпорядък.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не нарушавайте разпоредбите единствено, с цел да извършите на някого на инат. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и въобще да не се разсейвате, в случай че шофирате. Не постоянно разчупването на нормите е позитивно събитие и вие го знаете по-добре от всеки различен.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ден, в който би трябвало да поставите нещата без заобикалки и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко ненужно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто по този начин. Най-малкото ги обсъдете със себе си, най-малко ще сте сигурни, че имате добър събеседник...

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Способността ви да съчувствате ви разрешава по-добре да разбирате другите. Можете да се потопите в възприятията и прекарванията на хората към вас и изцяло квалифицирано да им помогнете, тъй като сте прелестни психолози.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес елементарно ще станете център на внимание, където и да се окажете. В някои моменти това даже може да ви тормози. Гледайте по-спокойно нещата, може пък да свикнете със славата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес не е най-подходящия миг да обсъждате възприятията си с други хора, изключително с не добре познати. По-добре си останете сами, в случай че имате такива планове.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Никога не подценявайте положителните препоръки. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е подобен, възползвайте се незабавно от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от изгода.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Щастието ви е към вас, тъй че не тръгвайте да го търсите през девет земи в десета, а просто се огледайте. Хубаво е да извършите благ жест за индивида, който обичате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес могат да ви възложат спомагателни отговорности, които въобще не очаквате. Не се отхвърляйте, просто поставете вашите условия.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Нека хората ви одобряват такива, каквито сте и дано се усещат зле, в случай че не могат да го създадат. Хубаво е сами да си дадете сметка за някои неща от живота и да извършите някои дребни добрини, без да очаквате премия.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР