Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес късметът е на

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес късметът е на
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес шансът е на ваша страна, не го оставяйте да отлети. Не се поддавайте на нездравословни въздействия, слушайте сърцето си, бъдете себе си. И сами знаете, че това е ключа към триумфа.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще ви се желае да избягате от отговорностите и да се чувствате като волна птица, само че надали ще съумеете. Чувството ви за дълг и за съпричастност няма да ви разреши да се шляете. Поне помолете някои да ви помогне, че както сте разсеяни, нищо чудно да оплескате нещата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте много неуверени и все ще търсите отговорни за всичко, което се случва. Гледайте малко по-оптимистично на нещата и просто действайте, не се помайвайте, ориста ви е със вашите ръце, както постоянно сте чували. Ами докажете го.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)При вас нещата ще стават мъчно и не с темповете, с които ви се желае. Отворете сърцето си към другите (и портфейла си), не бъдете скръндзи. Не е ден за промени, само че пък е доста подобаващ за купони.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще ви интересува основно финансовата страна на нещата. Добър ден за съществени покупки за семейството. Основна роля в паричните въпроси през днешния ден ще играят дами, бъдете деликатни с тях.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще намерите забавни решения за проблемите си и това ще ви накара да се почувствате надалеч по-сигурни. Ще имате доста сила и ще ви се желае да я реализирате в нова връзка, а още по-добре би било в някаква креативна активност.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще съумеете да видите осъществени концепциите си. Е, може да има малко проблеми от страна на другари, само че нещата елементарно ще се разрешат. Изпълнявайте прецизно отговорностите си и не закъснявайте със периодите, с цел да ви е чиста съвестта, без значение от приказките по ваш адрес.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Проблемите ви ще са малко имагинерни на фона на непознатите терзания. Нещата ще са по-скоро на умствено равнище. Направете нещо безкористно за някого, който даже не познавате. Бъдете подготвени да приемете и непознатата позиция. Дайте право на хората вкъщи ви също да си разрешат някои волности.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Внимавайте, доста сте разсеяни, а имате много съществени задания за решение. Днес би трябвало да действате по разпоредбите, изключително в любовта. Бъдете толерантни към хората към вас и не влизайте в безсмислени разногласия.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес даже самите вие ще се изненадате от оптимизма си. Хубав миг да извършите проекти за идващия месец, а за какво не и за по-дълъг интервал. Определено не е момента да търсите обществени изяви, работете в сянка.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес нещата няма да стават съгласно предварителните Ви проекти, ще се сблъскате със съществени спънки. Най-важно е да постаВите нещата на твърда основа и да не допускате недомлъвки, изключително в екипа, с който работите. Използвайте интуицията си, с цел да решите проблемите в ежедневните неща, нищо че наподобява необичайно.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР