Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да сте

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да сте
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес може да сте прекомерно подозрителни, а това несъмнено ще е обидно за някои хора. Ако не можете да се откажете от предубежденията, то най-малко не ги демонстрирайте.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес би трябвало да сте изключително почтени с всичко и всеки, само че най-много със самите себе си. Това несъмнено постоянно е потребно, само че от време на време има толкоз доста изкушения.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте много дейни, изключително в случай че става въпрос за материализация на вашите хрумвания. Доста импулсивно ще харчите пари. Бъдете деликатни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и даже да ви излъгват.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте малко разсеяни, ще ви се желае да избягате от отговорностите си и да останете най-малко за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес вашите лични потребности би трябвало да станат задача номер едно. Останалите ще почакат. Тъй де, забравяте, че и вие сте човек с тези безбройни задания.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не всичко, което свети е злато. Но от време на време изкушението да мислите по този начин е толкоз огромно. Днес имате късмет да получите нещо, което несъмнено ще промени живота ви, само че в каква посока зависи само от вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Изпълнени с възторг и студенствко безстрашие стартирате тази седмица.Хубав ден да започнете нещо изначало.Време за новости и наслада от живота.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес най-простите и познати неща ще будят у вас тягостно неразбиране. Това не е най-хубавият ден да си напрягате мозъчните кафези, с цел да избегнете нервно разстройство.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Хубав ден за вас, ще се чувствате спокойни и уверени. Най-много ще се забавлявате да работите в група с хора, които споделят ползите ви. Вечерта е време за прелестно превозване, изключително с обичан човек.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Всички ограничавания и правила през днешния ден ще бъдат бойкотирани. Нищо не би могло да ви попречи да се забавлявате, даже личните ви предубеждения. Код свободно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще имате съществени неща за решение и те ще обхванат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате удовлетворени, че вършиме нещата по метод, който ви харесва. И можете да сте сигурни, че има кой да го оцени.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР