Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В страхотно настроение ще

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В страхотно настроение ще
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В ужасно въодушевление ще посрещнете първа пролет, възлагайки огромни очаквания на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния жар, който гори във вас.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Трудно ще останете сами, а и няма да ви се желае. Ден за креативен изяви. Е, не го удряйте на клоунски осъществявания, има и други способи да покажете качествата си. Може да попеете малко пред другари, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате да мислите за материалната страна на нещата през днешния ден. На кого какъв брой давате и с наслада ли давате. А дали получавате със същото възприятие или смятате, че вие по този начин или другояче заслужавате повече. Ей, такива едно въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Трябва да намерите метод да балансирате отговорностите си и времето за релаксиране, да съумеете да разграничите персоналното от служебното. И в случай че още не сте го създали, нека най-малко пролетта ви накара да се замислите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден за оглеждане в другите. Хубаво е да не го вършиме единствено с естетична цел, а да си дадете сметка за това-онова. Да речем до каква степен гротескно близките отразяват вашите черти и какво може да се направи по въпроса.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Първа пролет е, отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си отговорности и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то по никакъв начин не е малко.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден в който ще сте в положение да откриете хармонията към себе си, само че най-много в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до идната пролет.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Хубав ден, изпълнен с завършения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от нормално, само че за Ваш шанс, всички ще го отдадат на пролетната отмалялост. Не спекулирайте с вота на доверие, фокусирайте се.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Малко мъчно ще можете да мръднете от предначертания проект, колкото и да ви се желае. В последна сметка този проект сте си го сложили, с цел да го извършите, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разформироване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР