Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Трудно ще се застоите

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Трудно ще се застоите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Трудно ще се застоите някъде задълго. Ще ви се желае да свършите толкоз доста неща, да се видите с толкоз хора. Сигурно няма да съумеете с всичко, само че най-малко ще се чувствате екзалтирани и същински живи, а това е най-важното за вас нали?

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Имате доста неща да кажете, остава въпросът на кого да ги кажете. Все отново внимавайте, какви ги разправяте,че след това да не стане - с вашите камъни по вашата глава.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Един прелестен ден за срещи с хора, които същински харесвате, само че даже и да се усамотите с обичан човек отново ще се чувствате супер. Има дребна възможност да ви заблудят или вие просто да не желаете да разберете какво ви споделят. Не се дръжте като дребни деца.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Няма да ви се желае да вършиме нищо и в това не е неоправдателно, въпреки всичко човек има потребност от отмора. Занимавайте с това, което в действителност ви носи наслада. Хубаво е в случай че можете през днешния ден да посетите някое свято място или най-малко да запалите свещ в близката черква, просто за мир и благополучие.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Изправени сте пред морална алтернатива. Съвестта ви поучава едно, а желанията напълно друго.Все отново решението си е персонално ваше, само че не забравяйте, че желанията нормално са прекомерно мимолетни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще бъдете другарски настроени към всички и това ще се отрази удобно върху всичко, което вършиме. Стремежът ви да научите и да видите повече ще погълне по-голяма част от времето ви. Не премълчавайте истината, с цел да не страдате по-късно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се изкушавате да се визиите за такива, каквито не сте, само че имайте поради, че това може да ви донесе неприятно име. Защо просто не се радвате на света към вас. Бъдете себе си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се С леко напрежение стартирате деня. Не се настройвайте отрицателно, с цел да не предизвиквате ориста. Бъдете по-внимателни с всичко, с което се залавяте и не разчитайте доста, че близките схващат вашето възприятие за комизъм.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Чувствата ви към един човек от противоположния пол стартират да се задълбочават и ви е мъчно да се занимавате с нещо друго. Ще се наложи, обаче да сте по-сериозни в работата си, изключително, в случай че се постанова да работите с други. Опитайте да сте по-концентрирани, любовта няма да ви избяга.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР