Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви вълнуват много

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви вълнуват много
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви вълнуват доста прозаични неща, най-много парични. Това обаче не ви пречи да виждате поезията в света в близост. Ами щом парите не стигат, най-малко сърцето да е цялостно, не е ли по този начин?

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Очаква ви прочувствен напредък. Нови срещи, нови познати, въобще ще се чувствате в страхотна еуфория. Твърде настоящ е въпросът за печеленето на пари.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се чувствате комплицирани и нестабилно, а това ще ви кара да постъпвате несъответстващо. Спрете за миг и се пробвайте да погледнете обективно на протичащото се. Може би просто би трябвало да изчакате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте доста по-спокойни и уверени в себе си, нещата ще стават доста по-лесно. Удобен миг да планирате идната седмица. А вечерта ще намерите и съидейници за нещата, които обичате да вършиме.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Хубав ден, неделя. Радвайте се на живота, с цел да ви се радва и той. Възможности за занимания напълно няма да ви липсват. Просто бъдете себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте доста по-уверени в себе си и изпълнени с сила. Хората ще ви слушат някак напълно естествено и ще следват препоръките ви. Може на моменти да изглеждате прекомерно огромни оптимисти, само че това е видимо. Ще имате прочут вътрешен спор поради неосъществимостта на мечтаното от вас, само че това може единствено да ви окуражи, вместо да ви отчайва.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Внимавайте! В желанието си да се визиите в най-хубавата си светлина или пък захласнати от една концепция, сте склонни да поемате голословни опасности и да похарчите пари, които не са ваши. Просто премислете нещата по-добре.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Имате потребност някой да има вяра във вас, с цел да съумеете. Това може да ви даде крила и да ви накара да постигнете невероятни резултати.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Мнението на другите ще е значимо за вас, а и по какъв начин другояче, щом зависите от техните дейности. Просто бъдете по-търпеливи, нещата ще се подредят като им пристигна времето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР