Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще демонстрирате спокойствие, но

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще демонстрирате спокойствие, но
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще демонстрирате успокоение, само че дали в действителност се чувствате по този метод. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че другояче много ще се изнервите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте водачи. Опитайте се да избягвате тематиката – “кой е шефът тук? ” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в съпротива.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ситуацията, в която се намирате сега е променлива. Бъдете подготвени да приемете новото състояние на нещата, без да драматизирате ненужно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни стартирате днешния ден, с готовност да избягате от всички досадни отговорности. С напредването на деня ще " влезете в час " и всичко ще стартира да ви става по-интересно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Обръщайте по-малко внимание на това какво приказват и по-голямо на това какво вършат. Преднамерено или не, само че могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще ви се костват изцяло естествени най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни крепости ще се задържат изумително дълго. Защо пък да не извършите и нещо от по-устойчив материал...

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на държание, само че не бъдете прекомерно нападателни. Контактите с чужбина могат да се окажат доста потребни, тъй че им обърнете по-сериозно внимание.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Нещата ще наподобяват по напълно друг метод от през вчерашния ден. Ще се чувствате доста по-бодри и настроението ви ще е прекомерно оптимистично. Подходящ ден за контакти и диалози изключително с хора, които идват отдалеко.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Отново ще имате доста задания, само че този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към непознатото мнение. Не разчитайте доста на шанса си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е рационално да вземате пари в заем.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР