Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С леко напрежение стартирате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С леко напрежение стартирате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С леко напрежение стартирате деня. Конкуренцията ви подтиква да покажете най-хубавото от себе си, само че въпреки това непознаването на съперника е много рисково. Намерете време да опознаете съперника.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Трябва да сте наясно какво тъкмо желаете, с цел да съумеете да го постигнете. Стари другари също биха могли да ви оказват помощ със съвет или услуга, единствено се определете. Не се поддавайте на изкушението да похапнете и да пийнете повечко.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се стремете непременно да сте първи и да сте прави, даже да останете на втори проект, това няма да промени мнението на близките за вашите качества. Днес би трябвало да сте подстрекател и уредник, да заразявате останалите с персоналния си образец.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Бъдете по-внимателни в изявленията си. Гледайте да не развалите имиджа, който сте си основали с недомислени думи или дейности. Не се опитвайте да избягате от отговорност или да я прехвърлите на някой различен.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Трудно ще съумеете да се настроите на работна вълна, имате потребност от още малко отмора. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, в случай че можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Може да си пропилеете деня в занимателни диалози, в случай че не се организирате по-добре. Трябва да съумеете да се справите. Имате късмет да научите нещо ново. Добър миг за смяна на нездравословни привички и остарели възгледи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще изпитвате известно незадоволство от живота. Имате потребност от сериозна смяна в ежедневния стандарт. Днес в действителност можете да поставите началото на смяната, скъсайте с ненужните неща.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Дано не сте прекалили с яденето през вчерашния ден, тъй като през днешния ден може да ви мъчат стомашни проблеми. Бъдете деликатни, когато боравите с принадлежности. Не се включвайте в шумни компании, отделете повече време за себе си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще се чувствате като навита пружина и мъчно ще успявате да овладеете цялата гама усеща и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и смело да демонстрирате своите планове, само че най-малко сте уверени, че в този момент е моментът да извършите нещо за себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР