Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко по-напрегнати ще се

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко по-напрегнати ще се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко по-напрегнати ще се чувствате през днешния ден и то поради личната си приказливост. След като сте поели толкоз доста обещания, ще би трябвало да се справите и със периодите, които са ви сложили. Шофирайте деликатно и се оглеждайте повече, в случай че сте пешеходци.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Едва ли ще се чувствате доста удобно през днешния ден. Трудно ще ви е да се настроите на работна вълна. Макар че надали ще ви разрешат дълго време да се аклиматизирате, само че не реагирате прекомерно остро на репликите, които ви насочат.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да ви се пристигна малко нанагорно, много неща ще имате за приключване. Не се опитвайте да извършите всичко, по този начин или другояче без непозната помощ няма да се справите. Действайте с икономисване на силите си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте бързи и гневни и може би това ще е вашата рецепта за триумф. Имайте поради обаче, че няма да важи постоянно, тъй че използвайте момента.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Започнете деня с проект за деяние. Е, може проектите ви да не задействат, само че най-малко ще сте внесли някакъв ред в нещата. Вечерта е подобаваща за срещи с другари на съкровени диалози.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Очаква ви много несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите отговорни. Ще се чувствате много по-енергични от нормално и е добре да вложите повече сила в отговорностите си, само че внимавайте да не си аргументите някоя телесна щета от доста бързане.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще би трябвало да организирате неща, които не са ваша работа, само че пък ще ви е занимателно да го вършиме. Днес е превъзходен ден за съществени оферти, изключително към хората, които обичате, само че хранете прекомерно огромни очаквания.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Започнете този ден с обзор на кореспонденцията си, ще се окаже че имате някои забавни оферти, на които не сте съумели да обърнете внимание. Добър ден за разискване на бъдещи проекти, само че не е подобаващ за дефинитивно привършване.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще се чувствате надалеч по-добре, в сравнение с през миналите дни, може би, тъй като ви се коства, че сте по-полезни с това, което вършиме сега. Всъщност труда облагородява индивида, само че не се опиянявайте от личното си великолепие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР