Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хазартният дух няма да

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хазартният дух няма да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хазартният дух няма да ви напусне и през днешния ден, само че несъмнено не е доста рационално да го прилагате в фамилните връзки. Там разпоредбите са други и хазартните инициативи несъмнено не се толерират.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ден да сложите в ред финансовите си каузи. Опитайте да сте по-скромни в упованията, въпреки всичко - еко е. Бъдете признателни за това, което имате. Непрестанните стремежи в действителност уморяват. Живейте простичко.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не позволявайте на безпокойството да ви обсеби. Днес ще сте по-склонни към черни мисли. Не се опитвайте непременно да се докажете, през днешния ден не е време за това. Сдържайте си езика, каквото и да ви коства, тъй като след това може да съжалявате за думите си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Всички близките ще ви се костват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви претовареност. Не се дразнете, а се пробвайте да погледнете по-леко на нещата. Едва ли проблемите ви ще се решат по метода, по който очаквате, тъй че бъдете отворени към новото.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не неприятен ден за бизнеса. Насочете напъните си във всички направления, сила и помощници ще имате задоволително. Денят е прелестен и за влюбените, потърсете реципрочност в възприятията си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Гледайте през първата половина на деня да приключите с най-важното, че да ви остане време за занимания. А такива внезапно ще се появят без даже да очаквате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Идеален ден за креативна работа. Нововъведенията ще се окажат доста потребни. Ако техниката ви се нуждае от ремонт, добре е през днешния ден да го осъществите. Постъпките ви може да са много екстравагантни и непредвидени даже за самите вас, само че пък никой няма да ви придиря за това.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Прекрасен ден за реализиране на контакти, за образование и подготовка за изпити. Особено потребен може да бъде денят за занимаващите се с политика, през днешния ден ще бъдат толкоз омайни и безапелационни в изявленията си, че току-виж някой им повярвал.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Нововъденията надали ще ви вдъхновят, може даже да ви подразнят. Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на клюки и дребнаво клюкарствуване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР