Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста избухливи ще сте

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста избухливи ще сте
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 15 Октомври Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста избухливи ще сте през днешния ден. Енергията ви ще е просто в остатък и по-добре я насочете в вярната посока вместо да избухвате и да пристъпвате към разпра. Малко повече самодисциплина ви е нужна.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Имате доста хрумвания, които желаете да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ в профил, да не действате сами. Не влизайте в спор с шефовете си, бъдете подготвени да намерите компромисно решение.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)До обяд нещата ще се развиват много скоростно, ще би трябвало да организирате и да се задействате. Разбира се, ще се справите ослепително. След обед ще имате опция да си отдъхнете умерено, не забравяйте да се поздравите с добре свършената работа.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще се наложи да преодолеете някои свои вътрешни загради, само че пък това би ви помогнало да научите повече за самите себе си. В никакъв случай не мързелувайте, тъй като няма да се почувствате по-добре

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Трябва съществено да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук насетне. Важно е да работите в екип, само че за задачата ще би трябвало да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще ви се желае да се измъкнете, да избягате от отговорностите си. Но пък ще бъдете доста съобразителни и ще намерите метод да се справите с всяко състояние по най-хубавия метод.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Хората на драго сърце ще ви оказват помощ задоволително е единствено да спазвате разпоредбите. Възможно е да се изкушите да извършите нещо неправилно просто поради тръпката. Физическото ви положение не е ослепително - вземете ограничения.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще сте задоволително смели, с цел да извършите неща, за които от дълго време мечтаете. Не се колебайте, а действайте. Все отново правете нещата по разпоредбите, нищо че ориста ви пази от неточни сътрудници.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Идеален ден за привършване на нещата. Не се бойте от провокациите, ще съжалявате в случай че не ги приемете. Възможно е да спорите на метафизичен тематики с сътрудници, само че не е нужно да се дразните единствено тъй като мненията ви не съответстват, позволете на другите също да имат лична позиция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР