Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста активен ден. Разнообразните

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста активен ден. Разнообразните
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста деен ден. Разнообразните прекарвания ще ви харесат и на следващия ден сигурно ще може да кажете, че сте си изкарали ужасно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте даже прекомерно пъргави и приказливи.Можете да свършите доста неща,но в случай че говорите по-малко и действате повече. Не се разсейвайте.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще ви се мързелува и няма нищо неприятно в това стига да не дразните с държанието си близките. Ще търсите сигурността на познатите неща. Хубав ден да премислите тактиката си за деяние.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни ще сте през днешния ден, само че в случай че нямате да вършите нещо в действителност значимо, оставете всичко както е. Отделете повече време за разходки и в случай че можете останете за малко сами, по този начин ще се почувствате в действителност отпочинали и ще съберете вътрешните си сили.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Вече настъпи и същинската есен,което може да донесе малко горест в душата ви. Но пък какъв брой топлота и уют има в есенните вечери на чаша алено вино в приятна компания...

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Странно ще се чувствате през днешния ден. Способни сте да погледнете личните си страсти в профил, само че не и да ги контролирате. А това е прекомерно разочароващо, нали?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Прекрасен ден за всичко, с което се захванете. Като изключим някой дребни изненади, няма какво да помрачи деня ви. Заблуждавате се по отношение на възприятията на хората до вас, не бързайте да ги обвинявате в каквото и да е, а обмислете трезво по какъв начин стоят нещата.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще ви обземат всякакви мании и страхове, които несъмнено ще вгорчат живота ви. Струва ли си да обръщате внимание на неща от предишното. Я погледнете по-ведро, живейте тук и в този момент, и се радвайте на живота.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Имате потребност от човек до себе си, само че някак ви е позор да си го признаете. Не драматизирайте, няма да изгубите от чара си, в случай че кажете на някого, че се нуждаете от него, даже в противен случай, може единствено да спечелите от това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР