Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес трудно ще се

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес трудно ще се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 15 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес мъчно ще се разбирате с близките и ще ръсите взаимни обвинявания. Не се задълбавайте прекомерно в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня ви, тъй че – ослушвайте се.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес си коства да се вслушате в мнението на близките, изключително за въпроси, касаещи хубостта. Състоянието на финансите ви е в директна взаимозависимост от способността ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате съществени упоритости да постигнете нещо в действителност значимо. Никой не може да ви спре, по какъвто и да било метод, с изключение на самите вие. Не се разпилявайте в разнищването на детайлностите, гледайте по-глобално на нещата.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте много съществени. Каквато и цел да си поставите, нищо няма да ви спре пред реализирането й. Добре би било най-малко да не сте прекомерно съществени, когато се забавлявате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Живейте съгласно максимата - нищо не е по-ценно от днешния ден.Възползвайте се оптимално от ресурсите, които ви се дават.И праволинейно следвайте задачата си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)До обяд ще ви е мъчно да се концентрирате, само че следобяд ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със мощ и подготвени да покорите целия свят с концепциите си. Ами, просто не се отхвърляйте, а действайте и няма да съжалявате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще държите всичко да ви е наред и това може малко да поизнерви ситуацията. Важно е да не се нервирате за дреболии и да се радвайте на красивите неща, които са към вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще се чувствате спокойни и уверени, само че няма да ви се желае да ви закачат доста много. Сериозните диалози ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате, ще се почувствате по-добре, ще ви стане по-леко на душата.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес сполучливо бихте могли да рекламирате себе си и освен. Не издребнявайте в любовните връзки, това може да ви коства скъпо. А другояче шансът ще е с вас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР