Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте доста

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте много припрени и все ще ви се коства, че другите се туткат. Изживяванията ви в действителност ще си костват, няма да имате време да се колебаете и да се съмнявате. Все отново не бързайте прекомерно, с цел да не пропуснете хубавите мигове.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Опитайте да поприключите дилемите, които сте почнали. Енергия не ви липсва, само че скоро ще би трябвало да я насочите в друга посока. Не бъдете прекомерно внезапни и гневни в изявленията си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Интересен ден, най-много поради нещата, които ще научите. Не се разсейвайте с непознатите проблеми, имате задоволително лични неща за решение. Действайте съответно и методично.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ден да деянията своята прочувствена просветеност. Не всички обстоятелства ще са Ви изцяло известни, по тази причина не бързайте с изводите, а се доверете на вътрешното чувство за нещата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Непостоянни ще сте в възприятията си през днешния ден, елементарно ще се радвате и доста бързо ще се натъжавате. Просто денят е изменчив и не се опитвайте да стабилизирате каквото и да е, пускайте предишното.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще се чувствате като стожер измежду близките. На вас се падат на сериозните отговорности, само че май сами сте си поискали това. Щом ви харесва да помагате на другите, тогава не се оплаквайте, че не ви остава време за вас самите. Разпределете вярно времето си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не са изключени прочувствени спорове и обърквания в фамилния живот. Както сте деликатни и дружелюбни, в един миг може да обърнете тил на всичко и да оставите всеки самичък да се оправя, не ставайте жертви на криворазбрана лоялност.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят ще е много претрупан със събития. Ще имате късмет да изявите практичната си страна. Множество телефонни позвънявания ще нарушат предварителните ви проекти, само че пък ще ви бъде прелестно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще ви интересуват много по-кардинални въпроси, само че ще се наложи да обърнете внимание на всичко това, което се случва тук и в този момент и носи съответен резултат. Вие можете да оцените тази обстановка по-добре от всеки различен.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР