Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес разговорите ще се

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес разговорите ще се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес диалозите ще се въртят все към пари и по какъв начин да бъдат извоювани. Не бързайте с новите инициативи, тъй като няма да са дълготрайни. Като изключим това нещата ще се развиват добре за вас.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте настроени да се борите за победа и нищо не би могло да ви спре. Ще се опитате да наложите своята позиция на близките, само че дали тя в действителност е най-хубавата. Не подценявайте истината, колкото и да не ви е приятна.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се усещате много комплицирани и несигурни. Най-добре да се заемете с практични неща, които ще ви разсеят, а и виждайки резултата от напъните си, ще се почувствате много по-добре.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Време за релакс в приятна компания. Ще научите много забавни и пикантни детайлности от живота на свои познати, само че това може единствено да ви покаже какъв брой добре сте си вие.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Нещата ще са малко претрупани, само че в случай че се отнасяте с нужното почитание към хората към вас, няма да имате неприятности. Ден за слагане на цели и обобщаване на резултати.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Опитите ви да научите повече за света и хората към вас ще бъдат възнаградени. Ако вкъщи ви нервират, идете на разходка. Днес изключително ще държите на честните връзки и всички измами и заблуди мощно ще ви нараняват.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес няма да имате доста време за произволи. Задълженията ви не са по никакъв начин малко и по-добре да ги отхвърлите още в този момент, в сравнение с да ги влачите още неизвестно какъв брой време.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес сте настроени за разговор, ще търсите мнението и на отсрещната страна, въпреки че надали ще го вземете под внимание. Все отново сте подготвени да си сътрудничите с другите, макар разликите посред ви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не е от лесните дни. Съдбата ще ви сложи в много необикновена обстановка и би трябвало да действате. Бъдете подготвени да рискувате, сигурните неща най-вероятно ще ви подведат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР