Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се иска

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се иска
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 10 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се желае да избягате надалеч от ежедневните задължения, най-вероятно около морето. Някои от вас и може и да съумеят да осъществят тази фантазия, а останалите могат единствено да бленуват пред чаша студена бира.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста забавен ден се обрисува. Важното е да не се разпилявате и да не вършиме недомислени неща от чисто любознание. Мислете за следствията от дейностите си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят не доста подобаващ за интимни връзки, наблегнете на служебните, само че и там имайте едно мислено. Може да се наложи да извършите някои взаимни отстъпки в името на общото богатство.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако сте свързани с компютрите и програмирането по някакъв метод, днешният ден е като че ли изработен за вас, ще имате опция да докажете качествата си. Внимавайте, обаче с алкохола, изключително със студените бири.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Изглежда като ден, който не е спокоен, само че по тази причина пък може да ви даде посока на деяние. Бъдете подготвени за промени и придвижване.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще би трябвало да решите някои финансови въпроси. Налага се да измененията тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте чудатост по паричните въпроси.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес няма да ви се работи изключително, гледайте шефа ви да не разбере. Добре ще ви се отрази физическата интензивност, само че гледайте да е в басейн или във фитнес зала с климатик.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще бъдете предизвикани дадействате бързо и уверено без много-много да премисляте. Важното е да не пропускате посоката, към която сте се запътили.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Още от сутринта ще ви завърти въртележката на събитията. Днес ще имате доста срещи. Внимавайте да не пропуснете нещо значимо сред доста диалози.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР