Хороскоп от за 9 мартОвенДенят ще Ви донесе среща, която

...
Хороскоп от за 9 мартОвенДенят ще Ви донесе среща, която
Коментари Харесай

Хороскоп от Ламята за 9 март: зодия по зодия

Хороскоп от за 9 март

Овен

Денят ще Ви донесе среща, която скрито сте желали, само че сте се страхували. Ще припомнят за себе си хора, които в миналото са играли доста значима роля в живота Ви. За възобновяване на връзките в този момент не може и дума да става, само че доста Ви се желае, да извършите оптимално вероятното положително усещане. Не се престаравайте: Вашите опити ще провокират по-скоро подигравка, в сравнение с удивление. С парите оперирайте доста внимателно и не допускайте празни и недомислени разходи. Вероятността за неудачни покупки е доста огромна. Не е изключено и да се изгубят значими документи. Вечерта са вероятни неприятни вести.

Телец

Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
 

Рак

Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
 

Лъв

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи много да се потруди, с цел да Ви уговори да постъпите по един или различен метод.Възможно е, затруднение за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето твърдоглавие, а може би и безконечната Ви убеденост в своята справедливост.
 

Дева

Днес Ви следва да вземете доста значимо решение. Затова преди да отговорите с „ да ” или „ не ”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на обстановката с техния пресен и равнодушен взор. Това освен ще Ви разреши да избегнете грешките, само че и ще Ви сближи с Вашите родственици и близки.
 

Везни

През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.
 

Скорпион

През този ден Вашия обичан човек ще прояви към Вас удивителни грижи и деликатност. Желанието му да Ви помогне да решите своите проблеми ще бъде толкоз огромно, че даже и да нямате проблеми в живота си, на драго сърце ще ги измислите, единствено и единствено да му бъде прелестно.
 

Стрелец

Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.
 

Козирог

Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
 

Водолей

През този ден ще може да се радвате на хармонични фамилни връзки, взаимно почитание и прелестно другарство в любовта. Има възможност шанс да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не би трябвало да хитрувате и да извъртате.Ако действате намерено, това ще бъде залога за Вашия триумф!


Риби

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР