хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще сте настроени по-скоро любовно, но

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще сте настроени по-скоро любовно, но
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24.10.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Телец

Днес нещата ще се развиват много бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни диалози по телефона или със съседите. Най-добре е, в случай че съумеете да се разноските малко измежду природата, по този начин ще вложите най-добре силата, която напира от вътрешната страна.

Близнаци

Днешният ден си коства да прекарате в другарска компания. Постарайте се да подновите остарели другарства, в скоро време ще се окажат потребни.

Рак

И през днешния ден ще ви е малко нервно и с напрежение. Все ще се пробвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота.

Лъв

Малко разсеяни стартирате днешния ден, с готовност да избягате от всички досадни отговорности. С напредването на деня ще 'влезете в час' и всичко ще стартира да ви става по-интересно.

Дева

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече старания, с цел да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете на вятъра нервна сила, изключително в разногласия.

Везни

Не е най-подходящия миг да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разсъдъка.

Скорпион

Малко мъчно ще се организирате за работа, само че извършите ли го, няма да имате неточност. Светът ще ви наподобява гостолюбив, само че приемете ли покана за посетители, ще ви е мъчно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със фамилията си.

Стрелец

Отхвърлете сутринта неотложните задания и нещата, които би трябвало да свършите сами. Следобедът ще протече прелестно. Хората, с които контактувате ще са настроени другарски и това доста ще улесни работата посред ви.

Козирог

Не всичко ще се развие съгласно упованията ви, изключително следобяд. Опитайте да овладявате страстите си, само че не позволявайте те да ви управляват. Ден за освобождение от напрежението.

Водолей

Не губете времето си за това, което съгласно вас няма смисъл. Не е значимо какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите хрумвания на близките.

Риби

Имате много нещица за дотъкмяване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате опция да окажете особено внимание на индивида, който ви интересува.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР