хороскоп от astrohoroscope.info Овен Нервен ден, ще трябва да се

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Нервен ден, ще трябва да се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нервен ден, ще би трябвало да се справите с нещата с малко повече старания. За благополучие увереността ви ще е задоволително, а и шансът няма да ви изостави. Бъдете по-премерени в думите си, изключително пред шефовете, само че недейте да бъдете лицемерни.

Телец

Ще ви се костват изцяло естествени най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни крепости ще се задържат изумително дълго. Защо пък да не извършите и нещо от по-устойчив материал...

Близнаци

Ситуацията, в която се намирате сега, е променлива. Бъдете подготвени да приемете новото състояние на нещата, без да драматизирате ненужно.

Рак

Отново ще имате доста задания, само че този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към непознатото мнение. Не разчитайте доста на шанса си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е рационално да вземате пари в заем.

Лъв

Извоювайте си правото през днешния ден да не ви безпокоят задоволително дълго, с цел да се почувствате в естетика със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цялостен живот.

Дева

Обръщайте по-малко внимание на това какво приказват и по-голямо на това какво вършат. Преднамерено или не, само че могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Везни

Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте водачи. Опитайте се да избягвате тематиката – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в съпротива.

Скорпион

Нещата ще наподобяват по напълно друг метод от през вчерашния ден. Ще се чувствате доста по-бодри и настроението ви ще е прекомерно оптимистично. Подходящ ден за контакти и диалози изключително с хора, които идват отдалеко.

Стрелец

Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на държание, само че не бъдете прекомерно нападателни. Контактите с чужбина могат да се окажат доста потребни, тъй че им обърнете по-сериозно внимание.

Козирог

Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате предпочитание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят задоволително. Един сполучлив ден.

Водолей

Ще демонстрирате успокоение, само че дали в действителност се чувствате по този метод. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че другояче много ще се изнервите.

Риби

Един доста прелестен ден. Ще се чувствате енергични и подготвени за подвизи. И ще желаете всички да го виждат. Хазартният ви дух ще се възбуди и ще ви подтикне да извършите някои не доста редни неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР