хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят започва като на педали. Всъщност

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят започва като на педали. Всъщност
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 20.10.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят стартира като на педали. Всъщност това въобще няма да ви учуди, даже в противен случай, ще ви приготви по-пълноценно за работа. Следобед бъдете по-внимателни в изявленията, недейте да сте откровени до свирепост, отнесете се човешки към проблемите на другите.

Телец

Вие сте напряко като Летящия холандец, от самото начало пътувате нанякъде, само че без съответна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, само че май имате потребност от малко неопределеност, с цел да се почувствате добре.

Близнаци

Бъдете открити за всевъзможен тип съдействие. Съвместните дейности през днешния ден добре се координират и са обречени на триумф. И не позволявайте на колегата си да не помни за вас, пристрастен в личните си ползи.

Рак

Ще имате доста работа, само че и хора, които са подготвени да ви оказват помощ ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, тъй като в противоположен случай никой не може да ви е от изгода. Бъдете по-взискателни към себе си.

Лъв

Трябва да се отделите от общата маса. Днес сутринта ще сте в оптимистично въодушевление. Отличен мотив да болестите останалите с веселието си.

Дева

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да извършите невъзможното. Това може да ви претрупа физически. Намерете другари, с които да споделите концепциите си.

Везни

Някой, без самичък да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е неефикасно, единствено ще го обидите. По-добре е да се опитате внимателно да намекнете на въпросната личност да се заеме да “подобрява” живота на някой различен.

Скорпион

Няма да е от най-спокойните дни. Комуникацията с близките ще е малко затруднена заради невъзможността да изкажете ясно позицията си. При всички случаи е по-добре да се опитате да обясните нещата, в сравнение с да не вършиме нищо. Вътрешното безпокойство е причина да се чувствате по този метод. Вземете ограничения в тази посока.

Стрелец

Сутринта ще се чувствате малко нервни, само че по-късно нещата ще тръгнат по-гладко и всичко ще си пристигна по местата, даже ще имате опция да помечтаете малко. Добре е да не се впускате в разногласия на политически тематики.

Козирог

Трудно ще се настроите за работа през днешния ден. Правилата и нормите ще ви нервират, като че ли за първи път чувате за тях. Следобед ще сте по-склонни да вършите всякакви досадни работи, веднага като към този момент сте се приспособили към ситуацията.

Водолей

Хубаво си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май през днешния ден е по-добре да сте в съпротива на близките. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в всеобща неуравновесеност.

Риби

Трудно ще ви е да се концентрирате до обяд, нищо няма да ви спори по този начин както очаквате. Следобед нещата последователно ще стартират да стават в последователността, която очаквате и с резултатите, които очаквате. Е, ще се чуват приказки на неодобрение от тук-таме, само че вие даже няма да им обърнете внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР