Хороскоп на Алена за днес, 22 октомври:ОВЕНВ този ден сте

...
Хороскоп на Алена за днес, 22 октомври:ОВЕНВ този ден сте
Коментари Харесай

Проблемен ден за повече от половината зодии днес

 Хороскоп на Алена за през днешния ден, 22 октомври:

ОВЕН

В този ден сте дейни. Започнатите занимания ви носят триумф. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които както постоянно, ще придвижите и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате връзките с сътрудниците си, не повишавайте звук и ще преодолеете следващата рецесия. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите отговорности, само че сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и диалози със фамилията си. Сексът ще ви зареди с чудесно въодушевление и ще влее във вас нови сили.

ТЕЛЕЦ

 

Днес сте застрашени от недоразумения в връзките с хората от обкръжението си. Ако сте по сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не поучавам да се впускате в промени. На работното място би трябвало положите повече старания, с цел да завършите дилемите си. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Радвате се на триумф в персоналните връзки, само че се пазете да не предизвикате ревността на половинката си поради ненадейно впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими полови мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите.

БЛИЗНАЦИ

Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят не е сполучлив за разрешаване на настоятелен проблеми. Въведете ред в документите си. На всяка цена отложете плануваните деловите срещи и диалози. Няма да бъдат сполучливи и препоръчаните ви вложения. Не рискувайте! Очертават се проблеми още веднъж в персоналните връзки. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачния си сътрудник с въпроси, на които не желае да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви претовареност и нежеланието ви да се отдадете на полови удоволствия.

РАК

Успехите в материално отношение са с вас, в случай че сте деликатни при подготовката за сключване на контракти. Не инвестирайте преждевременно, единствено тъй като са ви подмамили с огромни обещания. Реализирайте авансово премислените хрумвания. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви оказват помощ. Наясно сте, че в случай че са ви изневерили няма да простите и ще приключите незабавно връзките с интимния си сътрудник, само че в случай че вие сте залитнали настрана ще търсите метод да получите амнистия. Сексът е от голямо значение за вас и за връзките ви.

ЛЪВ

Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия поради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекомерно вживяване в страстите на хората към вас, тъй като си вредите. Не проявявайте ненужно състрадание и не правете непоискано положително. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за сантиментални мигове и приятни преживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на полови удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ДЕВА

Стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте осъществяването на поставените задания. Конфликтите ще разрешите с такт и самообладание. Не прекалявайте със устрема си към власт на работното място и не унижавайте с рецензия и подигравка сътрудниците си. Отношенията в фамилията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в естетика с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на полови преживявания.

ВЕЗНИ

Плановете ви на работното място се объркват, поради събития, които се развиват друго от упованията ви. Бъдете внимателни и не избързвайте с дейностите си. Пред вас се обрисува опцията да сключите преференциален контракт. Не го правете без да сте го обмислили в елементи! Ще изгубите всичко. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, само че ще се наложи да прояви схващане, тъй като то е значимо и за бъдещите ви професионални триумфи. След като се приберете, даже и в случай че сте изтощени, не пропускайте половите удоволствия, с цел да си спестите разправията с интимния ви сътрудник.

СКОРПИОН

Днес сте склонни да допуснете на работното си място сътрудници, които един път сте отдалечили, поради неучтивост. Бъдете деликатни, тъй като грешките ще ви донесат съществени загуби и разочарования. Не прекалявайте с претенциите към сътрудниците си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на престижа си. Не пренасяйте неприятното си въодушевление от работното място в фамилията и на среща с колегата си. Вечерта се постарайте да не спорите с обичаните си, в случай че имате желание да ги приласкаете за полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проблемите дебнат към вас от сутринта и ви изнервят. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, санкции и отрицателни страсти при среща с ваши настоятелен сътрудници. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите диалозите с сътрудниците си и ще спечелите уважението им. Близките ви и брачния ви сътрудник чакат да сте дружно вечерта, благи дами. Отдайте се на възприятията си. Любимите ви са подготвили приятна сантиментална вечеря, гарнирана и със полови удоволствия, които не би трябвало да пропускате.

КОЗИРОГ

Днес се уединете и се концентрирайте върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е утежняване на финансовото ви положение. Отложете деловите диалози и внимавайте в думите и дейностите си. Не допускайте експанзията да премине и в връзките с обичаните ви, които не са заслужили с нищо неприятното ви отношение. Ако не сте се освободили от нападателната си настройка, по-добре се откажете от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте проблеми, свързани със остарели отговорности. Необходима е нерешителност в общуването с сътрудниците ви. Ако се постанова, вземете заем и върнете задълженията си, вместо да печелите неприятели. Не ви поучавам да търсите неточни способи за излизане от проблематичната обстановка, в случай че е обвързвана с ваши финансови отговорности. Не се надявайте на среща с дълго чаканата огромна обич, в случай че сте изживели скорошна разлъка. Още не сте в положение да преценявате вярно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят наслаждение.

РИБИ

Предстои ви сложен ден, тъй като отказвате да анализирате миналите месеци и да премахнете пропуските. Не се натоварвайте с непостижима работа. Завършете всички стартирани и изоставащи задания. Намерете метод вечерта да се свържете с сътрудниците си и ги помолете да ви оказват помощ на идващия ден на работното място. Отдайте се на възприятията си и не подценявайте сантименталните мигове довечера. Може да пропуснете половите удоволствия, само, в случай че те са принуждение над волята ви, с цел да не разочаровате интимната си половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР