Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не се задълбавайте детайлите,

...
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не се задълбавайте детайлите,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 13 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не се задълбавайте детайлите, тъй като това с изключение на загуба на време, ви кара да губите визия за общия проект на нещата. Не се преуморявайте и бъдете доста деликатни при работа с електрически уреди.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Най-уютно ще се чувствате вкъщи през днешния ден в компанията на другари. Значи решението е просто - организирате едно предколедно празненство,хем и потребността ви да слагате ред в нещата ще бъде задоволена.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, само че за какво ли това ще ви обърква още повече. Прекалено доста зависите от непознатото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на операции.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Подходящ ден да сложите ред в персоналния си живот, много неща сте пообъркали в последно време май. Всичко ще е съпроводено с не изключително приятни диалози по отношение на моралните полезности, само че каквото сте си надробили, това ще сърбате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)По-често си проверявайте е-мейла, там може да ви чака нещо в действителност вълнуващо. Не се опитвайте да извършите нещо, което никой до момента не е съумял, през днешния ден несъмнено няма да ви се получи. Карайте по познатия метод с познатите неща.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)От вас просто ще бликат свежи хрумвания. Ентусиазмът ви е окуражителен. Ами използвайте го за похвални неща. Сега, в навечерието на Коледа има доста благоприятни условия да извършите неща, с които да се гордеете.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят ще стартира с забавно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня самоуверено се залавяйте даже за най-необикновените и щури планове. Днес имате късмет да извършите нещо в действителност забавно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не си коства да хабите време и сили, с цел да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете отговорностите, които са ви останали, с цел да знаете с какво тъкмо разполагате.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР