ХОРОСКОП:Източник: Lamqta.comОвен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви

...
ХОРОСКОП:Източник: Lamqta.comОвен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много работа за една от зодиите днес. Среща с любим човек от миналото за друга

ХОРОСКОП:

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това. 

 
Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Всичко това, което се вижда от покрива, наподобява много забъркано, както и това, което се чува през стената. В дадения миг привилегирована информация е тази информация, която би трябвало да се опитате да откриете. Определено не си заслужава, да се пробвате да скочите по-високо от главата си, нарушавайки нечие право на персонален живот, само че бъде нащрек и настройте своя детектор зз информация на оптималната мощ. Ако през днешния ден узнаете нечии секрети, то ги запазете за себе си, до момента в който разберете, какво може да извършите с тях, с цел да са Ви от изгода.

Рак
Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от огромното количество работа, което би трябвало да свършите. Освен това вечерта ще сте извънредно прелестно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите постижения! Отношенията с близките ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще съумеете да реализирате, а и ще се натъкнете на забавна и потребна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на близките.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.

Везни
Стремежът към новости и ярки и остри чувства, може да Ви преследват през цялата заран, само че денем е евентуално да се сменят от по-прагматично въодушевление. Ако желаете да продължите стартирания през вчерашния ден вечерта прием, ставайте по-рано и положете всички старания, с цел да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактичност. Ако се опитат да Ви въвлекат в конспирация, ще можете бързо и ловко да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, само че в това време авантюристи и ненадеждни сътрудници. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион
Ако Ви се желае да си поседите вкъщи, не е нужно да се насилвате, с цел да отидете на колекция. Днес сте настроени за умерено другарство и дълбоки размисли. Може би такова положение ще Ви наподобява на нещо като обществена връзка, изключително в случай че доста обичате да поддържате връзка с други хора. Само че в този момент спокойствието Ви е ужасно нужно, изключително в случай че мислите Ви са заети със съществени задания, изискващи обсъждане. Това време, което ще отделите в този момент, ще се възвърне с рента в бъдеще.

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
Денят е еднообразно прекрасен за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Грижите за децата, а и за половинката, ще Ви донесат изключително наслаждение. Освен това денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома: доставяне с артикули, задължения в областта на услугите, играчките, както и домашното стопамство.

Риби
Днес ще раберете, че ви чакат доста радостни, радостни и светли моменти и че връзките посред вас одеве стартират, а и че животъ е очарователно нещо. Постарайте се да запомните това чувство, да го задържите и в никакъв случай повече да не го губите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР