Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За ваше съжаление до

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За ваше съжаление до
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За ваше страдание значително сте подвластни от желанията на половинката си или на децата. Ще би трябвало да се примирите. Утешителното е, че ще получите един невеществен израз на тяхното уважение, което въпреки всичко е нещо съществено.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес няма да ви се работи доста много. Е, в действителност и вие имате потребност от малко разпръскване. Ако ви е възможно-тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, само че с цел да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и всякакви други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Чудесен ден, изключително в случай че имате късмет да излезете някъде измежду природата. Алтернативата, естествено е фамилното събиране. Всъщност вторият вид несъмнено ще ви хареса повече, тъй като ще актуализирате информацията, която имате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Време е да обърнете внимание на индивида до вас. Има какво да се желае в отношението си, в последно време сте много разсеяни и все забравяте за какво в действителност сте дружно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)За ваше страдание значително сте подвластни от желанията на половинката си или на децата. Ще би трябвало да се примирите. Утешителното е, че ще получите един невеществен израз на тяхното уважение, което въпреки всичко е нещо съществено.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Може би ще изглеждате много необичайно в очите на близките, само че това може даже да ви радва, нали обичате да шокирате всички с вашата нетрадицонност. Отваря ви се опция да похарчите парите, които са ви останали, само че най-малко ще сте задоволени от резултата.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес с право можете да си починете, въпреки че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на периодите и други сходни. Вие най-малко знаете по какъв начин да се измъкнете от тази обстановка, а и през днешния ден не могат да не ви простят.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес към този момент е извънредно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички естествени хора. След обяд даже и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, само че пък ще ви е прелестно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес е много комплициран ден за вас. Ще би трябвало да решавате всякакви неща, които не знаете дали желаете или не. Настроението ви е много смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, много сте сложни за другарство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР