Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще ви е

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще ви е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще ви е през днешния ден да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си проекти от сутринта може да се дължи единствено на неприятната ви организация. Бъдете по-дейни, през днешния ден е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Един превъзходен ден за вас, в който ще ви се желае да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес можете умерено да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с доста храна и физически действия. Имате ли да свършите нещо значимо, гледайте да го сторите до обед.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Като цяло денят е сполучлив, стига да не възлагате прекомерно доста очаквания на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте доста физически. По опция не демонстрирайте политическите си пристрастия.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще ви се желае да разчупите всички правила и да се чувствате изцяло свободни. Най-добре не поемайте съществени задължения, тъй като е съвсем несъмнено, че ще забравите за тях, само че даже и да не е по този начин, те въобще няма да ви вълнуват.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят ще ви предложи голям брой благоприятни условия и би трябвало доста да внимавате, с цел да не пропуснете нещо значимо. Не се залавяйте с спомагателни занимания, тъй като даже и за главните няма да имате време.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Странно ще се чувствате през днешния ден, ще имате предпочитание да извършите чистка, всевъзможни непотребни и натруфени неща ще ви нервират мощно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на близките, нищо че сте прави.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един доста прелестен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте несъмнено ще се реализира, само че и вие би трябвало да извършите нещо по въпроса.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Дано нямате доста значима работа, тъй като никак няма да сте във форма. Най-добре ще е, в случай че можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания най-малко за ден.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще би трябвало да сте по-внимателни с парите и гледайте да не извършите някоя прибързана покупка. Не се разсейвайте с безсмислни диалози. Имате съществени шансове за триумф единствено не ги пропускайте.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР