Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Труден ден, няма да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Труден ден, няма да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 17 Август Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Труден ден, няма да съумеете да съчетаете приятното с потребното. Трябва да пожертвате свободата в името на фамилията, което пък може да си коства напъните. Важното е да имате вярната настройка, тогава всичко се подрежда.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се пробвате да контролирате възприятията и държанието на хората към вас, а това единствено по себе си е много изтощително, пък и до каква степен е морално...

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес може да имате възприятието, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен лимит. Прекалените размисли и теории в множеството случаи единствено утежняват нещата.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Особеното ви “шесто възприятие ” ще е изключително пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво тъкмо ще ви “говори ” по повод точно на тази персона. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите дилемите си другиму.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще можете да покажете на близките какво значи да имаш положителни хрумвания и по какъв начин да ги приложиш на процедура. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си извършите някои самоанализи. Няма да ви се мърда доста по всички страни, а би било добре да го извършите. Разходката ще избистри мозъка и сетивата ви.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Определено имате потребност от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, който доста харесвате. Не се впускайте в безсмислени разногласия, можете да вършиме къде-къде по-приятни неща дружно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Имате задоволително сила даже да покорите света. Може да опитате на първо време с индивида, който харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже много по-трудно. Междувременно не се дразнете за всевъзможни дреболии, култивирайте умерено отношение.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един малко ленив ден, въпреки че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на който толкоз доста държите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще би трябвало да се справите с безчет дребни задания. Хубавото е, че след това ще почувствате задоволство от добре свършената работа и най-малко за малко ще има ред в нещата ви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Едва ли някой ще остане сюрпризиран от черногледството ви, само че с цел да сме почтени би трябвало да кажем, че през днешния ден няма да е без съображение. При добра подготовка за спешни обстановки, каквато вие безспорно имате, няма никакъв проблем.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР