Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Този ден може да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Този ден може да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 16 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Този ден може да Ви донесе зацикляне върху някои домашни проблеми. Никой няма да желае да отстъпи и фамилната злоба е обезпечена, а е лято, не е време за тихи войни, в противен случай време е за шумна наслада и забавление. Извикайте възприятието си за комизъм.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес бихте могли да се деянията в цялото величие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето възприятие за комизъм.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще се чувствате, меко казано необичайно. Нищо чудно това да е вследствие на скорошни неприятни събития. В същина знаете, че никой не е в положение да ви помогне да се справите със обстановката, просто приемете нещата такива, каквито са.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Добре е да запазите успокоение на духа при всички условия, след време ще разберете, че това което приемате за покруса е в действителност е една комична преживелица. Просто променете гледната си точка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще можете да действате в цялостна естетика, събитията ще се подреждат по-добре в сравнение с очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, само че постоянно ще съумеете да наместите нещата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Опитайте се през днешния ден да избягате надалеч от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства извънредно релаксиращо. Нищо чудно през днешния ден да получите забавно предложение...

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не се опитвайте принудително да извършите нещо, което не потръгва още през цялото време. Като цяло през днешния ден имате много положителни шансове за деяние, само че се пазете от личната си досетливост.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Чуден ден, съвършен за спорт и туризъм, в случай че сте в отпуска, в случай че не сте - никак няма да ви е до работа. Може да ви се отдаде да по лентяйствате малко. Но не подценявайте концепциите, които ви хрумват, някои от тях са много забавни.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се До обяд ще имате много съществени отговорности, към които би трябвало да се отнесете по отговарящ метод. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят е прекрасен, изключително втората му половина, може би, тъй като очаквате нещо хубаво да ви се случи вечерта. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съзнателно работата, а не да подвеждате близките.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР