Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сутринта ще Ви води

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сутринта ще Ви води
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сутринта ще Ви води любознанието и предпочитание за изпробване. Ще имате потребност да споделяте усещанията си, мислите си, знанията си, въобще ще са ви нужни събеседници. Вечерта е най-добре да прекарате в уюта на личния си дом, оставяйки възприятията да се оттекат. Една вана или някаква друга водна процедура ще Ви помогне да изчистите тези страсти и усещания, които другояче биха се трансформирали в мътилка.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Наред с материалната сигурност, през днешния ден ще търсите и интелектуални тласъци. Една забавна мистерия или пък опция за неангажиращ флирт през днешния ден могат да Ви стомулират да свършите много работа.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Първите неща - първи. Действайте поредно, не се разсейвайте, бъдете фокусирани. Сутринта ще е доста дейна, само че ще се влияете от мнението на хората към Вас. С напредването на деня ще съумеете да управлявате времето и позицията си. Бъдете практични, правете единствено нещата, които са значими.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще държите и ще търсите персоналното усамотение. Днес ще сте по-склонни да избягвате от проблемите, вместо да ги решавате. Може би просто Ви е мъчно да понесете отговорността. Потърсете някой, на който да се облегнете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще доминирате в разногласия, в полемики, въобще ще се изявите като талант на връзките. Единственото, което ще Ви куца е постоянството, пробвайте да сте поредни и упорити.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще се пробвате да вършиме доста неща по едно и също време и не, че няма да се справите, само че несъмнено това ще вкарва спомагателна трвожност. Опитайте да намерите поддръжка или просто почивайте повече.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще търсите истината към Вас, а светът ще Ви посрещне с въпроси. Вашата задача ще е да давате отговори. Ще се окаже не толкоз просто, колкото Ви наподобява. Най-голямото предизвикателство за Вас ще е да бъдете сбити.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Абсолютно храбро през днешния ден ще се противопоставяте на нормите на обществото. Може би Ви е обзело някакво предпочитание да обедините всички, да им докажете, че светът е обединен. Може би просто желаете да докажете правотата си. Опитайте с разбиране, не с принуждение. Ненасилствената връзка е би трябвало да е ненасилие с думи, с мисли или с дейности, другояче се губи концепцията.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще изглеждате удовлетворени от себе си и в единодушие със света, само че дали в действителност е по този начин. Малко ще Ви е мъчно да приемате мнението на другите безусловно. Време е да приемете, че освен Вие сте само прави, истината има доста лица.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес имате потребност от помощ. Бъдете толерантни към сътрудниците си и не се впускайте в безсмислени разногласия. Не се опитвайте да шокирате близките и не прекалявайте с условията.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР