Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Специален ден, специален празник.

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Специален ден, специален празник.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 15 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Специален ден, специфичен празник. Ден за респект към Божията майка. Енергията обаче ще е бликаща, непостоянна, мощна, действена. Хубаво е да си дадете глътка въздух.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес имате опция да постигнете невероятни триумфи. Ще се почувствате въодушевени и въодушевени от хората, с които работите. Яхнете това въодушевление до момента в който е време.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, даже и некоректното отношение на сътрудниците. Не позволявайте жегата да ви размекне, елементарно могат да ви завлечен някои дреболии, тъй че пазете си портфейла.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще сте малко носталгично настроени и поради това може да пропуснете много забавни благоприятни условия. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на ориста.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)При вас всичко тече като по ноти, единствено внимавайте да не свирите подправено. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра вест, че ще получите парички.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Нищо чудно през днешния ден да се опитат да ви уловят за “канарчета ”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и обичания човек.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Да сте употребявали шанса си през предходните два дни, тъй като през днешния ден ще ви се наложи много да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, само че ще имате по-малко време за занимания.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес може да останете неприятно сюрпризирани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има доста незабавни неща за извършване. Ще би трябвало да отбраните престижа си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес може да имате някои пререкания в службата. Не подценявайте мнението на близка ваша другарка. Добре е да деянията повече толерантност към хората, с които работите.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-много на козметика и аксесоари. Защо не си извършите малко подаръче, което ще стопли душата ви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР