Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще започнете добре днешният

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще започнете добре днешният
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 16 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще започнете добре днешният ден – с възторг и предпочитание да свършите доста неща. След обяд нещата малко ще се поуспокоят и утринното ви въодушевление ще ви се наподобява ненужно приповдигнато. Хубав ден за извършване на покупки, само че не и за подписване на съществени съглашения.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте подготвени за всевъзможни провокации. Ще гледате на нещата по нов метод и това ще ви донесе същинско задоволство. Идеален ден за влюбените, а тези които към момента не са, ще побързат да го създадат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко разсеяни ще сте през днешния ден, само че пък всичко ще става като че ли от единствено себе си. По-добре е да не предприемате нищо ново, а да се опитате да приключите към този момент започнатото.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се чувствате добре и във форма. Е, не всички ще ви виждат, както ви се желае, само че пък може да научите нещо забавно. Ден за срещи с другари, не го отлагайте, че кой знае по кое време ще ви се отвори нова опция.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Чудесен свършек на една усилна седмица. През деня евентуално ще имате някои съществени отговорности, само че ще се справите по най-блестящ метод. Можете да разчитате на престижа си, с цел да внушите концепциите си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще можете да докажете предаността си на другар в неволя. Ще има много бягане към работата ви, само че пък съвсем всичко ще стане идеално. Действайте бързо, няма време. Не се ангажирайте прочувствено с сътрудниците си, това няма да е от изгода за никого.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще ви вълнуват най-много личните ви мисли. Склонни сте да приемате персонално всичко, което ви кажат. Недейте по този начин – дръжте се като експерти. Най-лесно ще ви е, в случай че имате опция да работите от у дома. Бъдете по-внимателни с разноските, приходите към момента не са толкоз огромни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се нуждаете от помощ и не се тормозете да я потърсите. Работата в екип е най-ползотворна. Не се доверявайте на непознати и не разчитайте на непроверени хора.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Преди обяд ще би трябвало да канализирате силата си в вярна посока, с цел да не извършите някоя нелепост. След обяд нещата ще станат по-сериозни и може да не съумеете да вдигнете глава от работа.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един прелестен, спокоен ден, подобаващ за срещи и развлечения. Гледайте до обяд да приключите с значимите неща, тъй като по-късно въобще няма да ви се занимава със съществени работи. Настроени сте креативен. Хубав ден за спортни занимания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР